Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

The gentle mom

mama zijn zonder de schone schijn

The gentle mom - Ellen van den Bouwhuysen; Kirsten Ginckels - ISBN: 9789492159175
Prijs: € 22,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (niet meer te bestellen)
Bindwijze: Boek, Paperback (19-09-2015)
Genre: Zwangerschap en opvoeding algemeen
Boekenliefde.nl:
The gentle mom op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Ze hebben er de buik van vol. Van dat perfecte plaatje. Van die schone schijn. Ze willen eerlijk zijn. En mild. Want net als één op zes vrouwen in Vlaanderen kregen Ellen en Kirsten te kampen met een postnatale depressie.
Not a pretty picture. En toch is dat wat je ook anno 2015 nog steeds te zien
krijgt: het moederschap door een roze bril. Wat mama worden écht met je doet, en met je leven zoals je het kende voor de baby, komt meestal met een dikke laag glazuur. De minder fraaie kantjes en moeilijke momenten, daar praat niemand over. Tenzij jij eerst, dan klapt de rest ook uit de biecht.
Ellen en Kirsten zijn mama's met een missie, puur op intuïtie. Mama's samenbrengen met hun onzekerheden en gevoelens. Zodat ze zich minder alleen voelen en er zijn voor elkaar, want een oud spreekwoord zegt:

'It takes a village to raise a child.' Meer openheid en eerlijkheid over het moederschap, daar wordt iedereen beter van.

'Het moet eruit, in de hoop dat dit boek oplucht en ook voor andere mama's out there een verademing zal zijn. Een boek waarin mama's én papa's - jong en oud, kersvers en ervaren - steun en wijze woorden vinden. Eindelijk eerlijkheid. Perfectie is passé.' Ellen x Kirsten

Details

Titel: The gentle mom
auteur: Ellen van den Bouwhuysen; Kirsten Ginckels
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum: 19-09-2015
NUR: Zwangerschap en opvoeding algemeen
Gewicht: 588 gr
ISBN/ISBN13: 9789492159175
Intern nummer: 30048565

Extra informatie

Mama zijn zonder de schone schijn.

Recensie

Ze hebben er de buik van vol. Van dat perfecte plaatje.Van die schone schijn. Ze willen eerlijk zijn. En mild.
Want net als één op zes vrouwen in Vlaanderen kregen Ellen en Kirsten te kampen met een postnatale depressie. Not a pretty picture.
En toch is dat wat je ook anno 2015 nog steeds te zien krijgt: het moederschap door een roze bril. Wat mama worden écht met je doet, en met je leven zoals je het kende voor de baby, komt meestal met een dikke laag glazuur. De minder fraaie kantjes en moeilijke momenten, daar praat niemand over. Tenzij jij eerst, dan klapt de rest ook uit de biecht.
Ellen en Kirsten zijn mama's met een missie, puur op intuïtie. Mama's samenbrengen met hun onzekerheden en gevoelens. Zodat ze zich minder alleen voelen en er zijn voor elkaar, want een oud spreekwoord zegt: 'It takes a village to raise a child.' Meer openheid en eerlijkheid over het moederschap, daar wordt iedereen beter van.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.