Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Het mama masterplan

jij maakt het verschil

Het mama masterplan - Christine Pannebakker - ISBN: 9789081888004
Prijs: € 14,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (30-03-2012)
Genre: Zwangerschap en opvoeding algemeen
Boekenliefde.nl:
Het mama masterplan op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Het mama masterplan inspireert je tot de zonnige revolutie in jezelf en je gezin. Het gaat in tegen de 'je mag niet' cultuur. Maar laat juist zien wat je wel kunt doen om jouw leven en dat van je (ongeboren) kindje positief te beïnvloeden.

Details

Titel: Het mama masterplan
auteur: Christine Pannebakker
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 4
Aantal pagina's: 222
Uitgever: London Books
Publicatiedatum: 30-03-2012
NUR: Zwangerschap en opvoeding algemeen
Afmetingen: 210 x 132 x 19
Gewicht: 339 gr
ISBN/ISBN13: 9789081888004
Intern nummer: 21002378

Extra informatie

Het mama masterplan inspireert je tot de zonnige revolutie in jezelf en je gezin. Het gaat in tegen de 'je mag niet' cultuur. Maar laat juist zien wat je wel kunt doen om jouw leven en dat van je (ongeboren) kindje positief te beïnvloeden. Een boek vol kansen en nieuwe mogelijkheden voor jezelf, je kind, je geliefde. Met dit boek krijg je (weer) zin in je gezin.

Recensie

Dit opvoedboek gaat nu eens uit van het fundament dat jij als ouder legt voor het verdere leven van je kinderen. Wie wil jij zijn als moeder? Waarom is zelfvertrouwen het meest belangrijke dat je je kind kunt meegeven? Wat leer jij van je kind? Christine Pannebakker is journaliste en schrijfster en weet als geen ander je de inspiratie te geven om het ouderschap als een rijkdom te zien en de opvoeding als een inspirerend proces. Met praktische tips en mooie citaten. Dit boek is met liefde geschreven!

Inhoudsopgave

1. Ervaar dat levenslessen in de buik beginnen 2. Leg het fundament voor een leven vol zelfvertrouwen 3. Ontdek wonderen met je kind 4. Leef zelf het leven dat je je kind gunt 5. Zie in dat elke droom een deadline heeft 6.Maak moederschap magisch op maandagmorgen 7. Ontsluier het mysterie van jouw moederschap

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.