Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt - Kluun - ISBN: 9789057592386
Prijs: € 12,50
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (18-11-2014)
Genre: Zwangerschap en opvoeding algemeen
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

Sinds verschijning in 2004 werden er meer dan 100.000 exemplaren van Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt verkocht. Deze hilarische gids schreef Kluun voor alle mannen die vader worden en voor hen die dit nog kunnen vermijden. Nu uitgebreid met een aantal nieuwe verhalen over het vaderschap.

In Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! geeft gezinsexpert Kluun antwoord op allerlei vragen rondom zwangerschap en bevalling. In de toegevoegde verhalen windt hij zich op over het gebrek aan een seksleven sinds hij kinderen heeft, geeft hij een cursus peutertaal en verklaart hij het begrip veinsvader (vaders die beweren dat ze niets liever doen dan graag uren achtereen Nijntje-Memory spelen met hun kinderen).

Details

Titel: Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt
auteur: Kluun
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 144
Uitgever: Podium b.v. Uitgeverij
Publicatiedatum: 18-11-2014
NUR: Zwangerschap en opvoeding algemeen
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 173 gr
ISBN/ISBN13: 9789057592386
Intern nummer: 11127118

Extra informatie

Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

Recensie

Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! Alles wat u nooit over zwangerschap en baby’s wilde weten. Wat zijn hormonen en hoe ga ik er mee om? Hoe herken ik een wee als ik er een tegenkom? Wat is het nut van ontsluiting, Daphne Deckers en een tangbevalling? Zijn tepelhoedjes, bedklossen en voedingsbeha écht bestaande woorden? En hoe zit het met de seks? Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! Geeft antwoord op deze vragen en bevat o.a. • Impress Your Wife: tips om uzelf door de zwangerschap heen te bluffen. • Verklarende woordenlijst: afkolven en indalen, strippen en puffen, bandenpijn en nesteldrang. Alles in voor mannen begrijpelijke taal. • Protestactie: stop zinloos geweld bij bevallingen. Kluun (Raymond van de Klundert, 1964) is vader van Eva, Roos en Lola. Hij debuteerde in 2003 met de hartverscheurende roman Komt een vrouw bij de dokter, waarover de pers schreef: ‘Ode aan de liefde’ (NRC), ‘Kluun weet je mee trekken en diep te raken’ (Marie Claire). Ook de vervolgroman De weduwnaar werd een bestseller. In het najaar van 2008 verscheen Klunen, de leukste columns, acties, blogs & andere vrolijke onzin van Kluun. ‘Supergeestig.’ Viva ‘Vlot geschreven, afwisselend praktisch, informatief, humoristisch en opbeurend.’ Bol.com ‘Mannelijke tegenhanger van Daphne Deckers.’ Esta

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen