Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Zwangerschapsyoga

ultiem ontspannen met yoga voor, tijdens en na de bevalling

Zwangerschapsyoga - Mary Attwood; Tara Lee - ISBN: 9789401301121
Prijs: € 19,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (27-09-2013)
Genre: Zwangerschap en geboorte
Boekenliefde.nl:
Zwangerschapsyoga op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

'Zwangerschapsyoga' biedt yogatechnieken die speciaal ontworpen werden voor tijdens de zwangerschap, als voorbereiding op de bevalling en daarna. Het boek helpt je onder andere om te gaan met alle fysieke en emotionele veranderingen die je doormaakt. Zo leggen de auteurs het belang uit van ademwerk om je lichaam te ontspannen en stress te verminderen. Ze bieden geleide meditaties, visualisaties en stap-voor-stap-routines om spierspanning en pijn te doen verminderen. Met de postnatale oefeningen achter in het boek kom je na de bevalling snel weer in conditie. Door deze tips en oefeningen wordt zwanger zijn en bevallen een positieve ervaring om te koesteren.

Tara Lee behoort tot de top vijf van yogaleraren in Engeland. Ze beoefent al meer dan zeventien jaar yoga en geeft yogales in Londen. Daarnaast is ze shiatsubeoefenaar en doula.

Details

Titel: Zwangerschapsyoga
auteur: Mary Attwood; Tara Lee
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 144
Uitgever: Uitgeverij Inzicht
Publicatiedatum: 27-09-2013
NUR: Zwangerschap en geboorte
Afmetingen: 236 x 195 x 14
Gewicht: 534 gr
ISBN/ISBN13: 9789401301121
Intern nummer: 24802283

Extra informatie

Zwangerschapsyoga

Recensie

'Zwangerschapsyoga' biedt yogatechnieken die speciaal ontworpen werden voor tijdens de zwangerschap, als voorbereiding op de bevalling en daarna. Het boek helpt je onder andere om te gaan met alle fysieke en emotionele veranderingen die je doormaakt. Zo leggen de auteurs het belang uit van ademwerk om je lichaam te ontspannen en stress te verminderen. Ze bieden geleide meditaties, visualisaties en stap-voor-stap-routines om spierspanning en pijn te doen verminderen. Met de postnatale oefeningen achter in het boek kom je na de bevalling snel weer in conditie. Door deze tips en oefeningen wordt zwanger zijn en bevallen een positieve ervaring om te koesteren. Tara Lee behoort tot de top vijf van yogaleraren in Engeland. Ze beoefent al meer dan zeventien jaar yoga en geeft yogales in Londen. Daarnaast is ze shiatsubeoefenaar en doula.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.