Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Negen maanden zwanger dagboek

Negen maanden zwanger dagboek - ISBN: 9789044727845
Prijs: € 24,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (20-05-2010)
Genre: Zwangerschap en geboorte
Boekenliefde.nl:
Negen maanden zwanger dagboek op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Met duidelijke informatie over de ontwikkeling van uw baby

Zwanger zijn is iets heel speciaals en is een periode die je wilt koesteren en je blijven herinneren.
In dit Negen maanden zwanger dagboek is ruimte gereserveerd om al die speciale gevoelens en gedachten op te schrijven. Bij elke dag kunt u bovendien de juiste datum invullen en kunt u aflezen hoeveel spannende dagen u nog te gaan hebt voor de uitgerekende datum. U kunt eveneens noteren hoeveel u aankomt, of u uw baby voelt bewegen, en hoeveel energie u hebt. Op die manier houdt u aan het einde van uw zwangerschap een heel persoonlijk dagboek over!
Behalve de plaats om uw ervaringen te noteren, krijgt u ook een schat aan informatie over de ontwikkeling van uw baby. Dag na dag kunt u lezen wat er bij uw baby en bij uzelf verandert. Verder krijgt u een heleboel praktische tips om u beter te voelen, leuke weetjes over zwangerschap in andere culturen en nuttige raadgevingen voor als de baby geboren is. Ook al kunt u uw baby nu nog niet zien, dankzij dit dagboek weet u elke dag precies wat er gebeurt in het prille leven van uw kindje en bent u op alles voorbereid tijdens uw zwangerschap!

Details

Titel: Negen maanden zwanger dagboek
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 22
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Publicatiedatum: 2010-05-20
NUR: Zwangerschap en geboorte
Afmetingen: 254 x 174 x 20
Gewicht: 615 gr
ISBN/ISBN13: 9789044727845
Intern nummer: 14622739

Extra informatie

9 maanden zwanger dagboek

Recensie

Met duidelijke informatie over de ontwikkeling van uw baby Zwanger zijn is iets heel speciaals en is een periode die je wilt koesteren en je blijven herinneren. In dit Negen maanden zwanger dagboek is ruimte gereserveerd om al die speciale gevoelens en gedachten op te schrijven. Bij elke dag kunt u bovendien de juiste datum invullen en kunt u aflezen hoeveel spannende dagen u nog te gaan hebt voor de uitgerekende datum. U kunt eveneens noteren hoeveel u aankomt, of u uw baby voelt bewegen, en hoeveel energie u hebt. Op die manier houdt u aan het einde van uw zwangerschap een heel persoonlijk dagboek over! Behalve de plaats om uw ervaringen te noteren, krijgt u ook een schat aan informatie over de ontwikkeling van uw baby. Dag na dag kunt u lezen wat er bij uw baby en bij uzelf verandert. Verder krijgt u een heleboel praktische tips om u beter te voelen, leuke weetjes over zwangerschap in andere culturen en nuttige raadgevingen voor als de baby geboren is. Ook al kunt u uw baby nu nog niet zien, dankzij dit dagboek weet u elke dag precies wat er gebeurt in het prille leven van uw kindje en bent u op alles voorbereid tijdens uw zwangerschap!

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.