Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Zwangergids Rotterdam

Zwangergids Rotterdam - Lara Aerts; Anne Bakker - ISBN: 9789081842587
Prijs: € 7,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (01-02-2014)
Genre: Verzorging baby’s en peuters
Boekenliefde.nl:
Zwangergids Rotterdam op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De Zwangergids Rotterdam is een handig en informatief naslagwerkje voor de zwangere vrouw in Rotterdam en omstreken. Hij staat vol leuke, interessante en belangrijke informatie over zwanger zijn en bevallen. Wat gebeurt er in je lichaam? Wat mag je wel/niet eten? Waarom is porten belangrijk? Naast adviezen en tips van deskundigen staan in de gids ook verhalen van andere vrouwen. Lees hoe de bevalling bij hen verliep!

Zwangerschap en bevallen
De zwangerschap is een heel bijzondere periode. Er gebeurt en verandert van alles in je lichaam! In negen maanden tijd groeit een bevruchte eicel uit tot een baby van zo'n vijftig centimeter en 3000-3500 gram. Je bekken verweekt, de melkproductie komt op gang en je lichaam maakt zich fysiek en mentaal klaar voor de bevalling. Om je zwangerschap en de bevalling rustig en bewust te beleven, zijn er in Rotterdam allerlei mooie cursussen te volgen: van zwangerschapsyoga tot fysiotherapie, hypnobirthing en haptonomie. Ook zijn er veel praktische zaken te regelen zoals geboortekaartjes, de kinderkamer en kinderopvang. In het tweede gedeelte van de Zwangergids vind je daarom de leukste, beste en uniekste adressen in Rotterdam op het gebied van zwangerschap en bevallen!

Details

Titel: Zwangergids Rotterdam
auteur: Lara Aerts; Anne Bakker
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 100
Uitgever: uitgeverij 11
Publicatiedatum: 01-02-2014
NUR: Verzorging baby’s en peuters
Gewicht: 202 gr
ISBN/ISBN13: 9789081842587
Intern nummer: 25724005

Extra informatie

rotterdam gidsen Zwangergids Rotterdam

Recensie

De Zwangergids Rotterdam is een handig en informatief naslagwerkje voor de zwangere vrouw in Rotterdam en omstreken. Hij staat vol leuke, interessante en belangrijke informatie over zwanger zijn en bevallen. Wat gebeurt er in je lichaam? Wat mag je wel/niet eten? Waarom is porten belangrijk? Naast adviezen en tips van deskundigen staan in de gids ook verhalen van andere vrouwen. Lees hoe de bevalling bij hen verliep! Zwangerschap en bevallen De zwangerschap is een heel bijzondere periode. Er gebeurt en verandert van alles in je lichaam! In negen maanden tijd groeit een bevruchte eicel uit tot een baby van zo'n vijftig centimeter en 3000-3500 gram. Je bekken verweekt, de melkproductie komt op gang en je lichaam maakt zich fysiek en mentaal klaar voor de bevalling. Om je zwangerschap en de bevalling rustig en bewust te beleven, zijn er in Rotterdam allerlei mooie cursussen te volgen: van zwangerschapsyoga tot fysiotherapie, hypnobirthing en haptonomie. Ook zijn er veel praktische zaken te regelen zoals geboortekaartjes, de kinderkamer en kinderopvang. In het tweede gedeelte van de Zwangergids vind je daarom de leukste, beste en uniekste adressen in Rotterdam op het gebied van zwangerschap en bevallen!

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.