Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Zie je wat ik zeg?

ontdek hoe je baby kan communiceren met babygebaren

Zie je wat ik zeg? - Chantal Pellegrom; Nadine Meijer-Molier - ISBN: 9789079872350
Prijs: € 24,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (23-11-2011)
Genre: Verzorging baby’s en peuters
Boekenliefde.nl:
Zie je wat ik zeg? op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Dit fullcolor boek met meer dan 100 foto's laat je zien dat baby's meer kunnen zeggen dan je nu misschien denkt.
Ze doen dat door babygebaren.
Door samen gebruik te maken van lichaamstaal en gebaren lukt het zelfs baby's en dreumesen die nog niet (zo goed) kunnen praten om te vertellen wat ze willen, zien of denken.

Communicatiedeskundige en moeder van drie kinderen, Nadine Meijer, neemt je in dit boek mee op reis in de wereld van babycommunicatie. Laat je vervoeren door de mogelijkheden die babygebaren biedt, ontdek meer over de taalontwikkeling van je baby en ervaar dat communiceren met dreumesen helemaal niet zoveel verschilt van communiceren met volwassenen.

~ Boordevol praktische informatie over babycommunicatie.
~ Leuke weetjes over (taal)ontwikkeling, liedjes en spelsuggesties.
~ Luchtige columns geven met een flinke knipoog een kijkje in het leven van Nadine als moeder van drie en alle perikelen die daarbij horen.
~ Een gebarenwoordenboek met ruim 170 babygebaren.

Met dit boek heb je alles in handen om op een leuke manier te communiceren met je baby!

Over de auteur:
Nadine Meijer werd in 1978 geboren in Den Haag. Na geproefd te hebben aan de studie vormgeving en ontwerp van interactie, besloot ze zich verder te ontwikkelen in de communicatie. Na het afronden van haar studie Communicatie, werkte ze onder andere als adviseur voor de rijksoverheid en verzorgde ze colleges communicatievaardigheden in het hoger onderwijs.

Tijdens de zwangerschap van haar eerste kind in 2005, kwam ze via Amerikaanse vrienden in aanraking met babygebaren. Nieuwsgierig naar de effecten van deze nieuwe manier van communiceren, besloot Nadine
babygebaren bij haar zoon Tim te proberen. Verrast over de bijzondere en vooral leuke resultaten, besloot ze ook twee jaar later met haar dochtertje Lisa te gebaren. Toen ook dit succesvol bleek, besloot Nadine haar expertise te verbreden en zich te verdiepen in babycommunicatie en in het bijzonder lichaamstaal en babygebaren.

Sinds de komst van haar dochter Madison in 2010 is Nadine moeder van drie jonge kinderen, communicatiedeskundige en verzorgt ze als babygebaren-expert met veel plezier cursussen.

Details

Titel: Zie je wat ik zeg?
auteur: Chantal Pellegrom; Nadine Meijer-Molier
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 168
Uitgever: Succesboeken
Publicatiedatum: 23-11-2011
NUR: Verzorging baby’s en peuters
Afmetingen: 202 x 200 x 20
Gewicht: 592 gr
ISBN/ISBN13: 9789079872350
Intern nummer: 18297927

Extra informatie

Zie je wat ik zeg?

Recensie

Dit fullcolor boek met meer dan 100 foto's laat je zien dat baby's meer kunnen zeggen dan je nu misschien denkt. Ze doen dat door babygebaren. Door samen gebruik te maken van lichaamstaal en gebaren lukt het zelfs baby's en dreumesen die nog niet (zo goed) kunnen praten om te vertellen wat ze willen, zien of denken. Communicatiedeskundige en moeder van drie kinderen, Nadine Meijer, neemt je in dit boek mee op reis in de wereld van babycommunicatie. Laat je vervoeren door de mogelijkheden die babygebaren biedt, ontdek meer over de taalontwikkeling van je baby en ervaar dat communiceren met dreumesen helemaal niet zoveel verschilt van communiceren met volwassenen. ~ Boordevol praktische informatie over babycommunicatie. ~ Leuke weetjes over (taal)ontwikkeling, liedjes en spelsuggesties. ~ Luchtige columns geven met een flinke knipoog een kijkje in het leven van Nadine als moeder van drie en alle perikelen die daarbij horen. ~ Een gebarenwoordenboek met ruim 170 babygebaren. Met dit boek heb je alles in handen om op een leuke manier te communiceren met je baby! Over de auteur: Nadine Meijer werd in 1978 geboren in Den Haag. Na geproefd te hebben aan de studie vormgeving en ontwerp van interactie, besloot ze zich verder te ontwikkelen in de communicatie. Na het afronden van haar studie Communicatie, werkte ze onder andere als adviseur voor de rijksoverheid en verzorgde ze colleges communicatievaardigheden in het hoger onderwijs. Tijdens de zwangerschap van haar eerste kind in 2005, kwam ze via Amerikaanse vrienden in aanraking met babygebaren. Nieuwsgierig naar de effecten van deze nieuwe manier van communiceren, besloot Nadine babygebaren bij haar zoon Tim te proberen. Verrast over de bijzondere en vooral leuke resultaten, besloot ze ook twee jaar later met haar dochtertje Lisa te gebaren. Toen ook dit succesvol bleek, besloot Nadine haar expertise te verbreden en zich te verdiepen in babycommunicatie en in het bijzonder lichaamstaal en babygebaren. Sinds de komst van haar dochter Madison in 2010 is Nadine moeder van drie jonge kinderen, communicatiedeskundige en verzorgt ze als babygebaren-expert met veel plezier cursussen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.