Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Eten en drinken bij dementie

Eten en drinken bij dementie - Lisette de Groot; Jeroen Wapenaar - ISBN: 9789035235397
Prijs: € 16,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (19-02-2013)
Genre: Verpleegkunde en ziekenverzorging
Boekenliefde.nl:
Eten en drinken bij dementie op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Voor veel mensen met dementie is eten en drinken moeilijk. Goede zorg bij eten en drinken is essentieel om mensen met dementie zo gezond mogelijk te houden en hun kwaliteit van leven hoog te houden. Verzorgenden, verpleegkundigen en voedingsassistenten krijgen met 'Eten en drinken bij dementie' praktische handvatten om hun cliënten te kunnen ondersteunen. Ze leren met dit boek hoe ze kunnen helpen bij het eten en drinken en hoe ze het thema eten en drinken kunnen gebruiken om de kwaliteit van leven van mensen met dementie te verbeteren.
Jeroen Wapenaar werkt als zelfstandig wetenschapsjournalist. Ouderenzorg is een van zijn specialisaties.
Prof.dr.ir. Lisette de Groot is persoonlijk hoogleraar Voeding en gezondheid aan Wageningen University. In haar onderwijs en onderzoek richt ze zich op de vraag hoe voeding bij de oudere mens kan bijdragen aan het handhaven van de gezondheid.

Details

Titel: Eten en drinken bij dementie
auteur: Lisette de Groot; Jeroen Wapenaar
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Springer Media B.V.
Publicatiedatum: 19-02-2013
NUR: Verpleegkunde en ziekenverzorging
Afmetingen: 205 x 140 x 8
Gewicht: 181 gr
ISBN/ISBN13: 9789035235397
Intern nummer: 23917959

Extra informatie

Eten en drinken bij dementie

Recensie

Voor veel mensen met dementie is eten en drinken moeilijk. Goede zorg bij eten en drinken is essentieel om mensen met dementie zo gezond mogelijk te houden en hun kwaliteit van leven hoog te houden. Verzorgenden, verpleegkundigen en voedingsassistenten krijgen met 'Eten en drinken bij dementie' praktische handvatten om hun cliënten te kunnen ondersteunen. Ze leren met dit boek hoe ze kunnen helpen bij het eten en drinken en hoe ze het thema eten en drinken kunnen gebruiken om de kwaliteit van leven van mensen met dementie te verbeteren. Jeroen Wapenaar werkt als zelfstandig wetenschapsjournalist. Ouderenzorg is een van zijn specialisaties. Prof.dr.ir. Lisette de Groot is persoonlijk hoogleraar Voeding en gezondheid aan Wageningen University. In haar onderwijs en onderzoek richt ze zich op de vraag hoe voeding bij de oudere mens kan bijdragen aan het handhaven van de gezondheid.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.