Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De kracht van echte vrouwen

een hemelse liefdesgids

De kracht van echte vrouwen - David Deida - ISBN: 9789069639758
Prijs: € 15,99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Bindwijze: Boek, Paperback (24-08-2017)
Genre: Seksualiteit
Boekenliefde.nl:
De kracht van echte vrouwen op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Het bekendste boek van spiritueel leraar David Deida is De kracht van echte mannen. Het wachten was nog op de vrouwelijke tegenhanger, en gelukkig is die er nu, zodat beide titels elkaar als geliefden kunnen vergezellen.

Marianne Williamson schreef een ten geleide. Een citaat daaruit: ‘David Deida is een van onze nieuwe liefdessjamanen. Hij is buitenissig en gaat soms te ver. Hij brult én hij fluistert, hij zet je voor het blok én stelt je op je gemak. Het vuur dat hij met zich meedraagt kan je verbranden of verlichten, afhankelijk van hoe je het gebruikt… Ik ben een beetje dichter bij mijn eigen liefde doordat ik naar Deida heb geluisterd en dit boek heb gelezen. Mijn hart is vrijer geworden… Luister met mij naar deze tovenaar van de liefde. Hij vertelt over een lang vergeten belofte. Hij spreekt over de waarheid. Hij spreekt over de liefde.’ De kracht van echte vrouwen is geschreven in de vorm van een serie brieven van een man aan zijn geliefde. Het verkent alle aspecten van vrouwelijke spirituele intimiteit, zoals emoties, seksualiteit, werk, familie, betrokkenheid, vertrouwen, het aangaan en verbreken van een relatie.

Details

Titel: De kracht van echte vrouwen
auteur: David Deida
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 204
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatiedatum: 24-08-2017
NUR: Seksualiteit
Afmetingen: 211 x 136 x 19
Gewicht: 294 gr
ISBN/ISBN13: 9789069639758
Intern nummer: 18164259

Extra informatie

De kracht van echte vrouwen

Recensie

Het bekendste boek van spiritueel leraar David Deida is De kracht van echte mannen. Het wachten was nog op de vrouwelijke tegenhanger, en gelukkig is die er nu, zodat beide titels elkaar als geliefden kunnen vergezellen. Marianne Williamson schreef een ten geleide. Een citaat daaruit: ‘David Deida is een van onze nieuwe liefdessjamanen. Hij is buitenissig en gaat soms te ver. Hij brult én hij fluistert, hij zet je voor het blok én stelt je op je gemak. Het vuur dat hij met zich meedraagt kan je verbranden of verlichten, afhankelijk van hoe je het gebruikt… Ik ben een beetje dichter bij mijn eigen liefde doordat ik naar Deida heb geluisterd en dit boek heb gelezen. Mijn hart is vrijer geworden… Luister met mij naar deze tovenaar van de liefde. Hij vertelt over een lang vergeten belofte. Hij spreekt over de waarheid. Hij spreekt over de liefde.’ De kracht van echte vrouwen is geschreven in de vorm van een serie brieven van een man aan zijn geliefde. Het verkent alle aspecten van vrouwelijke spirituele intimiteit, zoals emoties, seksualiteit, werk, familie, betrokkenheid, vertrouwen, het aangaan en verbreken van een relatie.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen