Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De 7 privileges van de zorg

De 7 privileges van de zorg - Lon Holtzer - ISBN: 9789033498213
Prijs: € 23,20 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (11-03-2015)
Genre: Paramedisch algemeen
Boekenliefde.nl:
De 7 privileges van de zorg op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

"Het is een privilege om in de zorg- en welzijnssector te mogen werken", zegt Vlaams zorgambassadeur Lon Holtzer vol overtuiging.

De sector kampt met grote uitdagingen. Tegelijk dienen zich ongekende opportuniteiten aan. Lon Holtzer gaat hierover in gesprek met economen en ethici, onderwijsdeskundigen en sociologen, beleidsvoerders en zorgverleners, mantelzorgers en vrijwilligers. Verfrissend, zonder taboes en recht voor de raap.

De 7 privileges van de zorgverlener vormen de rode draad doorheen deze boeiende verkenningstocht. Een eigenzinnige hertaling van de 7 werken van barmhartigheid. Thema's als diversiteit, technologie, autonomie, ontmoeting, kwetsbaarheid en zelfrealisatie krijgen vanuit het perspectief van zorg en welzijn een hedendaagse interpretatie.

De hoofdrol in dit verhaal is weggelegd voor elke zorgverlener die dagelijks het beste van zichzelf geeft. In dat geven vindt hij/zij de essentie van zichzelf, het mens-zijn en het leven. De cliënt krijgt, zoals het hoort, het laatste woord.

Details

Titel: De 7 privileges van de zorg
auteur: Lon Holtzer
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Acco uitgeverij
Publicatiedatum: 11-03-2015
NUR: Paramedisch algemeen
Afmetingen: 241 x 160 x 15
Gewicht: 399 gr
ISBN/ISBN13: 9789033498213
Intern nummer: 27659493

Extra informatie

De 7 Privileges in de zorg

Recensie

"Het is een privilege om in de zorg- en welzijnssector te mogen werken", zegt Vlaams zorgambassadeur Lon Holtzer vol overtuiging. De sector kampt met grote uitdagingen. Tegelijk dienen zich ongekende opportuniteiten aan. Lon Holtzer gaat hierover in gesprek met economen en ethici, onderwijsdeskundigen en sociologen, beleidsvoerders en zorgverleners, mantelzorgers en vrijwilligers. Verfrissend, zonder taboes en recht voor de raap. De 7 privileges van de zorgverlener vormen de rode draad doorheen deze boeiende verkenningstocht. Een eigenzinnige hertaling van de 7 werken van barmhartigheid. Thema's als diversiteit, technologie, autonomie, ontmoeting, kwetsbaarheid en zelfrealisatie krijgen vanuit het perspectief van zorg en welzijn een hedendaagse interpretatie. De hoofdrol in dit verhaal is weggelegd voor elke zorgverlener die dagelijks het beste van zichzelf geeft. In dat geven vindt hij/zij de essentie van zichzelf, het mens-zijn en het leven. De cliënt krijgt, zoals het hoort, het laatste woord.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.