Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Moments II

Voor ouders van jongeren van 12 tot 18 jaar

Moments II - ISBN: 9789023926610
Prijs: € 8,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (niet meer te bestellen)
Bindwijze: Boek, Paperback (12-10-2012)
Genre: Opvoeding van kinderen en jongeren
Boekenliefde.nl:
Moments II op boekenliefde.nl
Extra:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Een inspirerend magazine om te lezen en door te kijken. Met waardevolle artikelen, interviews en praktische ideeën voor het opvoeden met geloven.
De combi van opvoeden en geloven is niet altijd makkelijk. Zeker niet met opgroeiende pubers die hun eigen weg willen gaan. Of pubers die je vraag voorhouden: Wat geloof je zelf eigenlijk? Dat brengt ouders wel bij de vraag: wat wil ik mijn kind daarvan meegeven? En vooral: hoe dan? Want zoals het vroeger ging, zo willen veel ouders het niet meer. Maar hoe dan wel? Moments laat zien dat opvoeden gaat over hoe jij in het leven staat, hoe je omgaat met je kinderen en met anderen, hoe je je tijd besteedt. Impliciet geef je hiermee heel veel door aan jouw kind. Moments wil ouders inspireren om na te denken wat ze zelf nog meer zouden kunnen doen. Concreet bevat Moments ervaringsverhalen over geloofsopvoeding, praktische ideeën voor alledaagse en speciale momenten in het leven, waardevolle handvatten in de opvoeding van pubers. Moments is een uitgave van JOP, Jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk i.s.m. Boekencentrum Uitgevers.

Details

Titel: Moments II
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 67
Uitgever: Boekencentrum B.V.
Publicatiedatum: 2012-10-12
NUR: Opvoeding van kinderen en jongeren
Afmetingen: 298 x 210 x 7
Gewicht: 236 gr
ISBN/ISBN13: 9789023926610
Intern nummer: 23813080

Extra informatie

Moments II

Recensie

Een inspirerend magazine om te lezen en door te kijken. Met waardevolle artikelen, interviews en praktische ideeën voor het opvoeden met geloven.
De combi van opvoeden en geloven is niet altijd makkelijk. Zeker niet met opgroeiende pubers die hun eigen weg willen gaan. Of pubers die je vraag voorhouden: Wat geloof je zelf eigenlijk? Dat brengt ouders wel bij de vraag: wat wil ik mijn kind daarvan meegeven? En vooral: hoe dan? Want zoals het vroeger ging, zo willen veel ouders het niet meer. Maar hoe dan wel?
Moments laat zien dat opvoeden gaat over hoe jij in het leven staat, hoe je omgaat met je kinderen en met anderen, hoe je je tijd besteedt. Impliciet geef je hiermee heel veel door aan jouw kind. Moments wil ouders inspireren om na te denken wat ze zelf nog meer zouden kunnen doen.
Concreet bevat Moments ervaringsverhalen over geloofsopvoeding, praktische ideeën voor alledaagse en speciale momenten in het leven, waardevolle handvatten in de opvoeding van pubers.

Moments is een uitgave van JOP, Jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk i.s.m. Boekencentrum Uitgevers.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.