Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Knutselopa

48 dingen die opas zelf kunnen maken met en voor kleinkinderen

Knutselopa - Heleen Tichler; Jack Botermans - ISBN: 9789058779847
Prijs: € 9,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (niet meer te bestellen)
Bindwijze: Boek, Paperback (16-10-2012)
Genre: Opvoeding van kinderen en jongeren
Boekenliefde.nl:
Knutselopa op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Een béétje opa doet allerlei leuke en spannende dingen met zijn kleinkinderen. Veel is er niet nodig om een onuitwisbare indruk te maken: de materialen voor allerlei spelletjes en experimenten heb je meestal gewoon in huis.
In dit vrolijke doeboek staan ruim 48 ideeën om meteen aan de slag te gaan: handgriezels, voetvissen, krokodillentijd, een vulkaanuitbarsting, puzzelen met lucifers en een blikjestelefoon: opa maakt het allemaal! En natuurlijk gaat opa met zijn tijd mee. In 'Knutselopa' vind je door het hele boek heen handige QR-codes, websites en apps. Verder is het gewoon een kwestie van tijd en aandacht om de liefste opa van de hele wereld te zijn. Een opa om nooit te vergeten!
Over de auteur: Jack Botermans heeft al vele succesvolle boeken op zijn naam staan waaronder 'Opa voor beginners' en 'Opa is fantastisch'.

Details

Titel: Knutselopa
auteur: Heleen Tichler; Jack Botermans
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 72
Uitgever: Forte uitgevers B.V.
Publicatiedatum: 16-10-2012
NUR: Opvoeding van kinderen en jongeren
Afmetingen: 176 x 176 x 10
Gewicht: 193 gr
ISBN/ISBN13: 9789058779847
Intern nummer: 23285047

Extra informatie

Knutselopa

Recensie

Een béétje opa doet allerlei leuke en spannende dingen met zijn kleinkinderen. Veel is er niet nodig om een onuitwisbare indruk te maken: de materialen voor allerlei spelletjes en experimenten heb je meestal gewoon in huis. In dit vrolijke doeboek staan ruim 48 ideeën om meteen aan de slag te gaan: handgriezels, voetvissen, krokodillentijd, een vulkaanuitbarsting, puzzelen met lucifers en een blikjestelefoon: opa maakt het allemaal! En natuurlijk gaat opa met zijn tijd mee. In 'Knutselopa' vind je door het hele boek heen handige QR-codes, websites en apps. Verder is het gewoon een kwestie van tijd en aandacht om de liefste opa van de hele wereld te zijn. Een opa om nooit te vergeten! Over de auteur: Jack Botermans heeft al vele succesvolle boeken op zijn naam staan waaronder 'Opa voor beginners' en 'Opa is fantastisch'.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.