Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Bewust ouderschap

verander jezelf en maak je kinderen sterker

Bewust ouderschap - Shefali Tsabary - ISBN: 9789069639703
Prijs: € 24,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (07-10-2011)
Genre: Opvoeding van kinderen en jongeren
Boekenliefde.nl:
Bewust ouderschap op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Een volmaakte opvoeding is een illusie. De ideale ouder bestaat niet en het ideale kind evenmin. Bewust ouderschap onderstreept de hindernissen die bij het opvoeden van kinderen horen, hoezeer ouders ook hun best doen. De kracht van dit boek is dat Shefali Tsabary laat zien hoe we de emotionele en spirituele lessen die inherent zijn aan het opvoedingsproces kunnen benoemen en benutten, zodat we ze kunnen aanwenden voor onze eigen ontwikkeling. Ouders wordt gevraagd zich open te stellen voor de mogelijkheid dat hun eigen onvolmaaktheden in feite de waardevolste hulpmiddelen zijn om te veranderen. In de visie van Tsabary zijn kinderen de spiegels van onze spirituele ontwikkeling. Als we deze uitnodiging aanvaarden, zullen ze ons helpen ons innerlijke landschap te transformeren op een manier die we zonder kinderen niet voor mogelijk hadden gehouden.

‘Volledig bewust ouderschap is het mooiste cadeau dat je een kind kunt schenken.’ – Eckhart Tolle

‘In dit boek beschrijft dr. Tsabary in eenvoudige, voor iedereen begrijpelijke termen het belang van mededogen en laat ze zien hoe we kunnen leren dit te ontwikkelen aan de hand van onze relatie met onze kinderen.’ – Dalai Lama

Dr. Shefali Tsabary (Mumbai, 1972) studeerde klinische psychologie aan de Columbia University in New York. Haar kennis over oosterse filosofie integreert ze in haar psychologische praktijk in New York City.

Details

Titel: Bewust ouderschap
auteur: Shefali Tsabary
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 320
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatiedatum: 07-10-2011
NUR: Opvoeding van kinderen en jongeren
Afmetingen: 235 x 157 x 30
Gewicht: 585 gr
ISBN/ISBN13: 9789069639703
Intern nummer: 18164264

Extra informatie

Bewust ouderschap

Recensie

Een volmaakte opvoeding is een illusie. De ideale ouder bestaat niet en het ideale kind evenmin. Bewust ouderschap onderstreept de hindernissen die bij het opvoeden van kinderen horen, hoezeer ouders ook hun best doen. De kracht van dit boek is dat Shefali Tsabary laat zien hoe we de emotionele en spirituele lessen die inherent zijn aan het opvoedingsproces kunnen benoemen en benutten, zodat we ze kunnen aanwenden voor onze eigen ontwikkeling. Ouders wordt gevraagd zich open te stellen voor de mogelijkheid dat hun eigen onvolmaaktheden in feite de waardevolste hulpmiddelen zijn om te veranderen. In de visie van Tsabary zijn kinderen de spiegels van onze spirituele ontwikkeling. Als we deze uitnodiging aanvaarden, zullen ze ons helpen ons innerlijke landschap te transformeren op een manier die we zonder kinderen niet voor mogelijk hadden gehouden. ¿Volledig bewust ouderschap is het mooiste cadeau dat je een kind kunt schenken.¿ ¿ Eckhart Tolle ¿In dit boek beschrijft dr. Tsabary in eenvoudige, voor iedereen begrijpelijke termen het belang van mededogen en laat ze zien hoe we kunnen leren dit te ontwikkelen aan de hand van onze relatie met onze kinderen.¿ ¿ Dalai Lama Dr. Shefali Tsabary (Mumbai, 1972) studeerde klinische psychologie aan de Columbia University in New York. Haar kennis over oosterse filosofie integreert ze in haar psychologische praktijk in New York City.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.