Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Praktijkgericht onderzoek

Praktijkgericht onderzoek - Henk Rosendal; Connie Dekker van Doorn; Karin Neijenhuis; Chris Kuiper; Joan Verhoef - ISBN: 9789089536334
Prijs: € 20,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (07-12-2017)
Genre: Gezondheid
Boekenliefde.nl:
Praktijkgericht onderzoek op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

In deze zorgbasics staat praktijkgericht onderzoek in de zorg centraal. Na een inleiding over praktijkgericht onderzoek wordt achtereenvolgens ingegaan op de theorie en de praktijk van het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek in de zorg. Vervolgens wordt een hoofdstuk besteed aan het schrijven van een onderzoeksverslag of artikel. Het boek sluit af met tips voor het opzetten en uitvoeren van praktijkgericht onderzoek.

Doelgroep

De ZorgBasics zijn geschreven voor studenten die een gezondheidszorgopleiding volgen in het HBO en voor professionals in de zorg. De nadruk ligt op de basisvakken die worden gegeven in de eerste studiejaren en de beroepscompetenties die tijdens de eerste fase van de opleiding behaald moeten worden. De ZorgBasics Praktijkgericht onderzoek is gericht op het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek en is daarmee ook nadrukkelijk gericht op de afstudeerfase.

Details

Titel: Praktijkgericht onderzoek
auteur: Henk Rosendal; Connie Dekker van Doorn; Karin Neijenhuis; Chris Kuiper; Joan Verhoef
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Boom uitgevers Amsterdam
Publicatiedatum: 07-12-2017
NUR: Gezondheid
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 240 gr
ISBN/ISBN13: 9789089536334
Intern nummer: 30516943

Recensie

In deze nieuwe uitgave in de reeks ZorgBasics staat praktijkgericht onderzoek in de zorg centraal. Na een inleiding over praktijkgericht onderzoek wordt achtereenvolgens ingegaan op de theorie en de praktijk van het uitvoeren van kwalitatief én kwantitatief praktijkgericht onderzoek in de zorg. Vervolgens is een hoofdstuk besteed aan het schrijven van een onderzoeksverslag of artikel. Het boek sluit af met tips voor het opzetten en uitvoeren van praktijkgericht onderzoek.

De ZorgBasics zijn geschreven voor studenten die een gezondheidszorgopleiding volgen in het HBO en voor professionals in de zorg. De nadruk ligt op de basisvakken die worden gegeven in de eerste studiejaren en de beroepscompetenties die tijdens de eerste fase van de opleiding behaald moeten worden. Deze ZorgBasics is gericht op het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek en is daarmee ook nadrukkelijk gericht op de afstudeerfase.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.