Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Zorgboek Hartfalen

Zorgboek Hartfalen - S. Kollaard - ISBN: 9789086481309
Prijs: € 19,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (09-08-2011)
Genre: Medische handboeken (populair)
Boekenliefde.nl:
Zorgboek Hartfalen op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Dit boek biedt veel informatie over hartfalen. Deze informatie helpt mensen met hartfalen en hun naasten om zo goed mogelijk met de gevolgen om te gaan. Aan het boek hebben veel vooraanstaande deskundigen en hun organisaties meegewerkt, waaronder de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie, de Nederlandse Vereniging voor Thoraxchirurgie, de Nederlandse Internisten Vereniging, het Nederlands Instituut van Psychologen, de Vereniging van Hart-, Vaat- en Longfysiotherapie
en uiteraard de patiëntenorganisaties. Door deze samenwerking geeft het boek betrouwbare en actuele informatie.

Hartfalen
Hartfalen betekent dat de pompfunctie van uw hart onvoldoende is. Dat leidt tot allerlei klachten, onder meer vermoeidheid en kortademigheid. Vaak zijn deze klachten te behandelen, maar het hartfalen zelf kan niet worden genezen.

Hartfalen heeft veel gevolgen, op allerlei gebied. Kort gezegd betekent de aandoening dat mensen minder actief kunnen zijn dan ze willen. Bovendien moeten ze hun leefstijl aanpassen om te voorkomen dat het hartfalen verslechtert. Ze hoeven dit niet alleen te doen want er is veel hulp, onder meer van de professionele hulpverlening en de patiëntenorganisaties.

Details

Titel: Zorgboek Hartfalen
auteur: S. Kollaard
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 186
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 09-08-2011
NUR: Medische handboeken (populair)
Afmetingen: 280 x 190 x 10
Gewicht: 604 gr
ISBN/ISBN13: 9789086481309
Intern nummer: 18118667

Extra informatie

Zelfzorgboeken Zorgboek Hartfalen

Recensie

Dit boek biedt veel informatie over hartfalen. Deze informatie helpt mensen met hartfalen en hun naasten om zo goed mogelijk met de gevolgen om te gaan. Aan het boek hebben veel vooraanstaande deskundigen en hun organisaties meegewerkt, waaronder de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie, de Nederlandse Vereniging voor Thoraxchirurgie, de Nederlandse Internisten Vereniging, het Nederlands Instituut van Psychologen, de Vereniging van Hart-, Vaat- en Longfysiotherapie en uiteraard de patiëntenorganisaties. Door deze samenwerking geeft het boek betrouwbare en actuele informatie. Hartfalen Hartfalen betekent dat de pompfunctie van uw hart onvoldoende is. Dat leidt tot allerlei klachten, onder meer vermoeidheid en kortademigheid. Vaak zijn deze klachten te behandelen, maar het hartfalen zelf kan niet worden genezen. Hartfalen heeft veel gevolgen, op allerlei gebied. Kort gezegd betekent de aandoening dat mensen minder actief kunnen zijn dan ze willen. Bovendien moeten ze hun leefstijl aanpassen om te voorkomen dat het hartfalen verslechtert. Ze hoeven dit niet alleen te doen want er is veel hulp, onder meer van de professionele hulpverlening en de patiëntenorganisaties.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.