Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Darmkanker

Darmkanker - H. Vinke; E.H. Coene - ISBN: 9789086482337
Prijs: € 19,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (22-01-2014)
Genre: Medische handboeken (populair)
Boekenliefde.nl:
Darmkanker op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Betrouwbare informatie
Op vele vragen over darmkanker vindt u een antwoord in dit boek. Het boek is gemaakt in samenwerking met tal van vooraanstaande deskundigen en hun organisaties, waaronder de Nederlandse Vereniging van Maag-Darm-Leverartsen. Ook de patiëntenorganisatie heeft meegewerkt.

Een klap
De mededeling dat u darmkanker heeft, is een grote klap: hoewel heel wat mensen genezen, is darmkanker een ernstige vorm van kanker. Door de mededeling komt u in een andere wereld terecht: wat vanzelfsprekend, vertrouwd en veilig was, is dat opeens niet meer.

Vragen
U en uw naasten zullen veel vragen hebben. Dat zijn allereerst vragen over de darmkanker zelf, de onderzoeken en behandelingen, en natuurlijk over uw vooruitzichten. Wat zijn de (on)mogelijkheden van een operatie, van radiotherapie en van chemotherapie?

Na de periode van behandelen zijn er andere vragen. Hoe moet het nu verder? Wat wil ik nog, wat kan ik nog? Kan ik weer een 'gewoon' leven gaan leiden? Wil ik dat eigenlijk wel? Heel wat mensen stellen zichzelf persoonlijke, indringende vragen. Waarom is mij dit overkomen? Hoe past dit in mijn leven?...

Andere vragen
Andere vragen gaan over uw verzorging. Hoe gaat u om met de lichamelijke gevolgen van de darmkanker en de behandelingen? Wat kunt u doen om de vermoeidheid in de hand te houden? Wat is de beste aanpak van pijn?

U zult ook vragen hebben over de hulp die u en uw naasten krijgen. Wat heeft u precies aan de artsen, aan de verpleegkundigen? Wat kunnen een psycholoog of geestelijk verzorger voor u betekenen? Welke hulp is er als u thuis wordt verzorgd?

Details

Titel: Darmkanker
auteur: H. Vinke; E.H. Coene
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 3
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 22-01-2014
NUR: Medische handboeken (populair)
Afmetingen: 280 x 190 x 12
Gewicht: 726 gr
ISBN/ISBN13: 9789086482337
Intern nummer: 25022989

Extra informatie

Zorgboek Darmkanker

Recensie

Betrouwbare informatie Op vele vragen over darmkanker vindt u een antwoord in dit boek. Het boek is gemaakt in samenwerking met tal van vooraanstaande deskundigen en hun organisaties, waaronder de Nederlandse Vereniging van Maag-Darm-Leverartsen. Ook de patiëntenorganisatie heeft meegewerkt. Een klap De mededeling dat u darmkanker heeft, is een grote klap: hoewel heel wat mensen genezen, is darmkanker een ernstige vorm van kanker. Door de mededeling komt u in een andere wereld terecht: wat vanzelfsprekend, vertrouwd en veilig was, is dat opeens niet meer. Vragen U en uw naasten zullen veel vragen hebben. Dat zijn allereerst vragen over de darmkanker zelf, de onderzoeken en behandelingen, en natuurlijk over uw vooruitzichten. Wat zijn de (on)mogelijkheden van een operatie, van radiotherapie en van chemotherapie? Na de periode van behandelen zijn er andere vragen. Hoe moet het nu verder? Wat wil ik nog, wat kan ik nog? Kan ik weer een 'gewoon' leven gaan leiden? Wil ik dat eigenlijk wel? Heel wat mensen stellen zichzelf persoonlijke, indringende vragen. Waarom is mij dit overkomen? Hoe past dit in mijn leven?... Andere vragen Andere vragen gaan over uw verzorging. Hoe gaat u om met de lichamelijke gevolgen van de darmkanker en de behandelingen? Wat kunt u doen om de vermoeidheid in de hand te houden? Wat is de beste aanpak van pijn? U zult ook vragen hebben over de hulp die u en uw naasten krijgen. Wat heeft u precies aan de artsen, aan de verpleegkundigen? Wat kunnen een psycholoog of geestelijk verzorger voor u betekenen? Welke hulp is er als u thuis wordt verzorgd?

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.