Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Waarom je niet slaapt en hoe het op te lossen

Waarom je niet slaapt en hoe het op te lossen - W. Chris Winter - ISBN: 9789000355051
Prijs: € 19,99
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (06-04-2017)
Genre: Gezondheid algemeen
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Details

Titel: Waarom je niet slaapt en hoe het op te lossen
auteur: W. Chris Winter
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum: 06-04-2017
NUR: Gezondheid algemeen
Gewicht: 488 gr
ISBN/ISBN13: 9789000355051
Intern nummer: 37192439

Recensie

Slaapverwekkend

Wie slecht slaapt, is daar de hele dag mee bezig. En dat is niet gek want slapen is voor elk orgaan van belang. Het effect van een slechte nachtrust op onze concentratie en humeur is direct merkbaar. Voor onszelf en voor onze omgeving. Eén doorwaakte nacht kunnen we wel aan, maar als slecht slapen aanhoudt, worden we moedeloos of wanhopig.

‘Nergens voor nodig’, vindt Chris Winter, door Arianna Huffington ook wel de slaapfluisteraar genoemd. Hij adviseert talloze bezorgde wakkerblijvers en prestatiegedreven atleten over slapen. Angst en zorgen zijn de grootste boosdoeners. Maar hoe zet je dat brein uit en hoe maak je je lichaam klaar voor slaap? Winters laagdrempelige boek Waarom je niet slaapt en hoe het op te lossen, geeft inzicht in het slaapmechanisme, praktische tips en onderstreept het belang van slapen. Maar bovenal stelt het boek gerust, want uiteindelijk kan echt iedereen weer rustig slapen.

Chris Winter is een internationaal befaamde neuroloog en slaapdeskundige. Hij adviseerde eerder sporters van San Francisco Giants, New York Rangers, and Oklahoma City Thunder. Hij is een veelgevraagd spreker bij de Amerikaanse defensie en beursgenoteerde bedrijven. Ook schreef hij columns voor Men’s Health. Hij heeft zijn eigen Instituut voor Slaap en Neurologie in Charlottesville, Verenigde Staten.

 

‘Ik noem dr. Winter een slaapfluisteraar. Door zijn werk met topatleten, heeft hij een manier gevonden om te laten zien dat slaap de ultieme prestatieverbete­raar kan zijn — in sport, op het werk, en in elk aspect van je leven.’ - Arianna Huffington

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen