Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Het relax dieet

Gewoon ontspannen. Bereik meer dan je ooit voor mogelijk hield

Het relax dieet - Jacqueline van Lieshout - ISBN: 9789000357437
Prijs: € 20,00
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Bindwijze: Boek, Paperback (15-12-2017)
Genre: Gezondheid algemeen
Boekenliefde.nl:
Het relax dieet op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Details

Titel: Het relax dieet
auteur: Jacqueline van Lieshout
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum: 15-12-2017
NUR: Gezondheid algemeen
Gewicht: 595 gr
ISBN/ISBN13: 9789000357437
Intern nummer: 39404773

Recensie

Bestrijd stress en bereik jouw ideale gewicht

Het relaxdieet van detoxcoach Jacqeline van Lieshout gaat over ontspanning. Het legt je precies uit hoe stress je niet alleen in zijn greep kan hebben, maar hoe het je gewicht en je gezondheid ook enorm negatief beïnvloedt. Relax & enjoy. Hoe stop je met die hysterische manier van leven, en vind je jezelf en joy weer terug? En daarmee je ideale gewicht, dat precies bij je past?

We denken steeds meer te weten over voeding en hebben ieder dieet en voedingsprogramma al geprobeerd. We hebben iedere sportschool van binnen gezien en hongerig en gekweld op de bank gezeten. Zijn we er dunner en blijer van geworden? Misschien tijdelijk, maar zonder blijvend resultaat. Eerder het tegenovergestelde. Het leven zit vol met stress. Door ons werk, ons gezin, en door onze relatie(s) thuis en die met al onze online vrienden. Alles moet snel, het moet nu en allemaal tegelijk. We willen alles zijn voor iedereen en nemen geen échte tijd of rust voor onszelf.

Dé detoxcoach van Nederland, Jacqueline van Lieshout, geeft je in Het relaxdieet alle informatie en tips en trucs voor het opruimen van je leven en je voedingspatroon. In samenwerking met professor Liesbeth van Rossum, internist-endocrinoloog en internationaal erkend expert op het gebied van de relatie tussen stress en overgewicht. Relax, het zal je leven veranderen!

 

Jacqueline van Lieshout studeerde economie, veranderde daarna van koers en heeft sinds 2004 een opleidingsinstituut en praktijk voor massagetherapie en detox-coaching. Haar passie voor natuurlijk genezen en met name de rol van voeding hierin, heeft geleid tot het schrijven van haar boek In 28 dagen van gifbelt naar tempel, waarvan sinds 2010 ruim 35.000 exemplaren zijn verkocht.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen