Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Gezond leven in een vervuilde wereld

een handleiding met vuistregels

Gezond leven in een vervuilde wereld - Hans Moolenburgh - ISBN: 9789047709497
Prijs: € 19,95
Levertijd: morgen voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (07-06-2017)
Genre: Gezondheid algemeen
Boekenliefde.nl:
Extra:
Add to cart

Details

Titel: Gezond leven in een vervuilde wereld
auteur: Hans Moolenburgh
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Lemniscaat, Uitgeverij
Publicatiedatum: 07-06-2017
NUR: Gezondheid algemeen
Gewicht: 550 gr
ISBN/ISBN13: 9789047709497
Intern nummer: 37307523

Recensie

Een handleiding met vuistregels

We leven in een wereld waarin tot de verbeelding sprekende uitvindingen hand in hand gaan met een steeds verdere vervuiling van de aarde. Er is een groeiend aantal beschavingsziekten waar de medische wereld niet tegenop gewassen lijkt: kanker, hart- en vaatziekten, auto-immuunziekten, allergieën en intoleranties, chronisch vermoeidheidssyndroom, Alzheimer, noem maar op.

Toch hebben wij ons leven en onze gezondheid meer in de hand dan wij denken, zo stelt Hans Moolenburgh sr. in dit boek. Net als zijn andere werken wordt Gezond leven in een vervuilde wereld gekenmerkt door scherpe observaties, humoristische anekdotes en rake, vaak pijnlijke analyses. We leven in een vervuilde wereld en dat is inmiddels een feit.

Ondanks deze ernstige boodschap blijft Hans Moolenburgh sr. onverminderd optimistisch. Wij kunnen het tij keren. Het is wel degelijk mogelijk een gezond bestaan op te bouwen. Daartoe heeft de auteur 28 vuistregels opgesteld waar eenieder direct mee aan de slag kan gaan: wat te eten en te drinken, hoe om te gaan met medicijnen en vaccinaties, hoe rust te nemen in het jachtige bestaan, waar rekening mee te houden in de (werk)omgeving, hoe om te gaan met autoriteiten, enzovoort.

Een onmisbare handleiding voor gezond leven in een vervuilde wereld. Zoals de Vlaamse arts Koen Vandewalle stelt in zijn voorwoord: 'Dit is geen louter leesboek. Het is veeleer een doe-boek.'

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen