Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Opleiding huisartsgeneeskunde

Opleiding huisartsgeneeskunde - ISBN: 9789033498190
Prijs: € 22,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (01-01-2014)
Genre: Geneeskunde algemeen
Boekenliefde.nl:
Opleiding huisartsgeneeskunde op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Het Interuniversitair Centrum voor HuisartsenOpleiding (ICHO), een unieke samenwerking van KU Leuven, UGent, UA en VUB, blikt terug op 30 jaar Vlaamse huisartsen- opleiding.
Dit boek gaat in op de ontstaansgeschiedenis en de toe- komstperspectieven van het ICHO en de huisartsen- opleiding. De diversiteit van het opleidingsaanbod en de verwevenheid tussen universiteit en praktijkveld zijn de troe- ven van de huisartsenopleiding. Net daardoor heeft ze een breed en positief effect op het werkveld. Praktijkopleiders leiden studenten op, maar studenten brengen ook nieuwe inzichten naar de praktijk. Door praktijk- en onderwijson- derzoek draagt de opleiding ook bij aan beleidsadviezen en -ondersteuning. De opleiding houdt bovendien contact met het internationale huisartsenlandschap en kijkt naar onderwijs en praktijkvoering over de landsgrenzen heen.

Details

Titel: Opleiding huisartsgeneeskunde
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Acco
Publicatiedatum: 01-01-2014
NUR: Geneeskunde algemeen
ISBN/ISBN13: 9789033498190
Intern nummer: 27659489

Extra informatie

Huisartsen geneeskunde, verleden en toekomst

Recensie

Het Interuniversitair Centrum voor HuisartsenOpleiding (ICHO), een unieke samenwerking van KU Leuven, UGent, UA en VUB, blikt terug op 30 jaar Vlaamse huisartsen- opleiding. Dit boek gaat in op de ontstaansgeschiedenis en de toe- komstperspectieven van het ICHO en de huisartsen- opleiding. De diversiteit van het opleidingsaanbod en de verwevenheid tussen universiteit en praktijkveld zijn de troe- ven van de huisartsenopleiding. Net daardoor heeft ze een breed en positief effect op het werkveld. Praktijkopleiders leiden studenten op, maar studenten brengen ook nieuwe inzichten naar de praktijk. Door praktijk- en onderwijson- derzoek draagt de opleiding ook bij aan beleidsadviezen en -ondersteuning. De opleiding houdt bovendien contact met het internationale huisartsenlandschap en kijkt naar onderwijs en praktijkvoering over de landsgrenzen heen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.