Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Hoofdpijn

Hoofdpijn - Frans Dekker - ISBN: 9789035229389
Prijs: € 37,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (26-09-2007)
Genre: Geneeskunde algemeen
Boekenliefde.nl:
Hoofdpijn op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Dit boek uit de reeks Practicum huisartsgeneeskunde is praktische handreiking voor huisartsen bij het behandelen van hoofdpijn. Hoofdpijn is bij uitstek een aandoening waarmee men in de eerste lijn wordt geconfronteerd. Athans, als de patiënt daar al terechtkomt, want de meeste hoofdpijnpatiënten doen aan zelfzorg. Van de patiënten die regelmatig spanningshoofdpijn hebben, meldt zich maar ongeveer 10% op het spreekuur van de huisarts en van de patiënten met migraine slechts de helft.

In dit boek komt een aantal hoofdpijnaspecten aan bod. Een dergelijke selectie is altijd subjectief, maar de klachten die de huisarts het meest ziet kunt u in deze uitgave terugvinden. Doel is de huidige diagnostiek en behandeling weer te geven. De indeling in hoofdpijnsoorten is gebaseerd op de classificatie van de IHS (International Headache Society) Daarbij wordt hoofdpijn onderscheiden in primaire en secundaire hoofdpijnsoorten. Dit boek sluit goed aan bij de NHG-Standaard Hoofdpijn.

Deze uitgave kost 27,00. U kunt ook kiezen voor een abonnement op deze reeks. U betaalt slecht 22,00 per titel tot wederopzegging. De abonnementsprijs wordt jaarlijks bijgesteld. De nieuw te verschijnen titels worden u automatisch toegestuurd, voorzien van factuur. Per jaar verschijnen er 3 á 4 titels.

Details

Titel: Hoofdpijn
auteur: Frans Dekker
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 106
Uitgever: Springer Media B.V.
Publicatiedatum: 26-09-2007
NUR: Geneeskunde algemeen
Afmetingen: 236 x 170 x 11
Gewicht: 281 gr
ISBN/ISBN13: 9789035229389
Intern nummer: 7856937

Extra informatie

Hoofdpijn

Recensie

Hoofdpijn is bij uitstek een aandoening waarmee men in de eerste lijn wordt geconfronteerd. Athans, als de patiënt daar al terechtkomt, want de meeste hoofdpijnpatiënten doen aan zelfzorg. Van de patiënten die regelmatig spanningshoofdpijn hebben, meldt zich maar ongeveer 10% op het spreekuur van de huisarts en van de patiënten met migraine slechts de helft.
In dit boek komt een aantal hoofdpijnaspecten aan bod. Een dergelijke selectie is altijd subjectief, maar de klachten die de huisarts het meest ziet kunt u in deze uitgave terugvinden. Doel is de huidige diagnostiek en behandeling weer te geven. De indeling in hoofdpijnsoorten is gebaseerd op de classificatie van de IHS (International Headache Society) Daarbij wordt hoofdpijn onderscheiden in primaire en secundaire hoofdpijnsoorten.
In de literatuuroverzichten vindt u vaak ook een verwijzing naar een recente revieuw. De literatuuroverzichten zijn zeker niet compleet, maar geven wel weer waaruit de gegeven informatie afkomstig is en bieden de geïnteresseerde lezer de mogelijkheid aanvullende informatie te raadplegen. Dit boek sluit goed aan bij de NHG-Standaard Hoofdpijn, ook al omdat de meeste medewerkers aan dit boek er een band mee hebben.

Dit boekje is onderdeel van de serie Practicum huisartsgeneeskunde.

Bestemd voor: Huisartsen

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.