Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Zakwoordenboek van de diergeneeskunde

Zakwoordenboek van de diergeneeskunde - Peter KLaver - ISBN: 9789035238138
Prijs: € 48,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (28-10-2014)
Genre: Diergeneeskunde
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde

Dit Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde is het eerste uitvoerige Nederlandstalige woordenboek met een uitleg van diergeneeskundige termen. Het woordenboek biedt korte, duidelijke omschrijvingen van vrijwel alle begrippen die men in de dagelijkse praktijk van de dierenarts en de dierverzorgende beroepen tegenkomt.

Het Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde is bestemd voor iedereen die door studie of beroepshalve regelmatig te maken heeft met dierziekten. Bovendien is het woordenboek door de heldere en beknopte uitleg ook voor eigenaren van dieren een toegankelijk naslagwerk.

Deze vierde druk van het Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde is volledig geactualiseerd en uitgebreid. Er zijn 600 relevante trefwoorden toegevoegd of geactualiseerd op het gebied van anatomie, dierziekten, antibiotica, voortplanting en fertiliteit, en nieuwe wet- en regelgeving. Daarnaast zijn de huidige beschrijvingen op tal van plaatsen verbeterd. Verder is achter in het boek een lijst met merknamen van een groot aantal diergeneesmiddelen bijgewerkt met verwijzing naar de werkzame stof, om het opzoeken te vergemakkelijken. Een lijst websites van relevante organisaties besluit dit zakwoordenboek.

De auteur, Peter Klaver, heeft door zijn jarenlange ervaring als praktiserend dierenarts en als docent diergeneeskunde, de inhoud goed kunnen afstemmen op de informatiebehoefte van studenten, dierenartsen, dierenartsassistenten, dierverzorgers en de serieuze dierhouder.

Details

Titel: Zakwoordenboek van de diergeneeskunde
auteur: Peter KLaver
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 4
Uitgever: Springer Media B.V.
Publicatiedatum: 28-10-2014
NUR: Diergeneeskunde
Afmetingen: 179 x 115 x 45
Gewicht: 608 gr
ISBN/ISBN13: 9789035238138
Intern nummer: 27938561

Extra informatie

Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde

Recensie

Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde Dit Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde is het eerste uitvoerige Nederlandstalige woordenboek met een uitleg van diergeneeskundige termen. Het woordenboek biedt korte, duidelijke omschrijvingen van vrijwel alle begrippen die men in de dagelijkse praktijk van de dierenarts en de dierverzorgende beroepen tegenkomt. Het Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde is bestemd voor iedereen die door studie of beroepshalve regelmatig te maken heeft met dierziekten. Bovendien is het woordenboek door de heldere en beknopte uitleg ook voor eigenaren van dieren een toegankelijk naslagwerk. Deze vierde druk van het Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde is volledig geactualiseerd en uitgebreid. Er zijn 600 relevante trefwoorden toegevoegd of geactualiseerd op het gebied van anatomie, dierziekten, antibiotica, voortplanting en fertiliteit, en nieuwe wet- en regelgeving. Daarnaast zijn de huidige beschrijvingen op tal van plaatsen verbeterd. Verder is achter in het boek een lijst met merknamen van een groot aantal diergeneesmiddelen bijgewerkt met verwijzing naar de werkzame stof, om het opzoeken te vergemakkelijken. Een lijst websites van relevante organisaties besluit dit zakwoordenboek. De auteur, Peter Klaver, heeft door zijn jarenlange ervaring als praktiserend dierenarts en als docent diergeneeskunde, de inhoud goed kunnen afstemmen op de informatiebehoefte van studenten, dierenartsen, dierenartsassistenten, dierverzorgers en de serieuze dierhouder.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.