Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Ganganalyse en looptraining voor de paramedicus

Voor De Paramedicus

Ganganalyse en looptraining voor de paramedicus - J.H.M. Deckers; B. Beckers - ISBN: 9789031316922
Prijs: € 71,42 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (07-09-2012)
Genre: Bewegingstherapie, ergo- en arbeidstherapie
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Veel somatische letsels of aandoeningen leiden tot een verstoring van het normale gaan of lopen. Elke fysiotherapeut of paramedicus wordt dan ook dagelijks geconfronteerd met problemen op dit gebied.
Dit boek behandelt op een gestructureerde wijze ganganalyse als basis voor een therapeutische looptraining. Zowel voor de praktijk als voor de opleiding ontbrak tot nu toe een basiswerk c.q. naslagwerk over alle facetten van looptraining.
Naast de beschrijving van het normale loopbeeld worden specifieke loopafwijkingen besproken, zowel orthopedische als neurologische. Gerichte looptraining kan alleen worden gegeven met kennis van de motorische leertheorie kennis van orthesen en prothesen, schoenaanpassingen en moderne loophulpmiddelen. Al deze onderwerpen komen in dit boek uitgebreid aan bod.
De informatie is gebaseerd op de jarenlange praktijkervaring van beide auteurs in het Revalidatiecentrum Hoensbroeck in Hoensbroek.
In dit boek vindt de (aankomend) paramedicus de basiskennis die nodig is bij de behandeling van loopstoornissen. Het uitgebreide aantal foto's en tekeningen verhoogt de didactische waarde en maakt het toegankelijk voor een breed publiek.

Details

Titel: Ganganalyse en looptraining voor de paramedicus
auteur: J.H.M. Deckers; B. Beckers
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Springer Media B.V.
Plaats van publicatie: NL
Publicatiedatum: 07-09-2012
NUR: Bewegingstherapie, ergo- en arbeidstherapie
Afmetingen: 242 x 167 x 0
Gewicht: 334 gr
ISBN/ISBN13: 9789031316922
ISBN/ISBN13: 9789031316922
Intern nummer: 3218418

Extra informatie

Ganganalyse en looptraining voor de paramedicus

Recensie

Veel somatische letsels of aandoeningen leiden tot een verstoring van het normale gaan of lopen. Elke fysiotherapeut of paramedicus wordt dan ook dagelijks geconfronteerd met problemen op dit gebied.Dit boek behandelt op een gestructureerde wijze ganganalyse als basis voor een therapeutische looptraining. Zowel voor de praktijk als voor de opleiding ontbrak tot nu toe een basiswerk c.q. naslagwerk over alle facetten van looptraining.Naast de beschrijving van het normale loopbeeld worden specifieke loopafwijkingen besproken, zowel orthopedische als neurologische. Gerichte looptraining kan alleen worden gegeven met kennis van de motorische leertheorie kennis van orthesen en prothesen, schoenaanpassingen en moderne loophulpmiddelen. Al deze onderwerpen komen in dit boek uitgebreid aan bod.De informatie is gebaseerd op de jarenlange praktijkervaring van beide auteurs in het Revalidatiecentrum Hoensbroeck in Hoensbroek.De informatie is gebaseerd op de jarenlange praktijkervaring van beide auteurs in het Revalidatiecentrum Hoensbroeck in Hoensbroek.In dit boek vindt de (aankomend) paramedicus de basiskennis die nodig is bij de behandeling van loopstoornissen. Het uitgebreide aantal foto's en tekeningen verhoogt de didactische waarde en maakt het toegankelijk voor een breed publiek.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.