Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

ADVISEREN ERGOVAARDIG DEEL 3

ergovaardig deel 3

ADVISEREN ERGOVAARDIG DEEL 3 - Anoeska Nas; Kim de Vries; Inge Speth-Lemmens; Minjou Lemette; Alex de Veld - ISBN: 9789059318083
Prijs: € 37,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (18-02-2014)
Genre: Bewegingstherapie, ergo- en arbeidstherapie
Boekenliefde.nl:
ADVISEREN ERGOVAARDIG DEEL 3 op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Deel 3 van Ergovaardig gaat over het adviseren binnen het ergotherapeutische proces, een proces waarin je als ergotherapeut adviseert ten gunste van de cliënt. Dat betekent echter niet dat je altijd de cliënt zelf van advies voorziet. Het kan ook zijn dat je de mantelzorger of hulpverlener een advies geeft, waardoor de cliënt op een adequatere of betere manier van zorg of dienstverlening wordt voorzien. Omdat adviseren een specifiek en ander onderdeel is van ergotherapie, is hier een apart deel van Ergovaardig aan gewijd.

In deze tweede druk zijn enkele vaardigheden grondig bijgesteld naar aanleiding van nieuwe ontwikkelingen en inzichten van de laatste tijd. Alle literatuur en literatuurverwijzingen zijn grondig gecontroleerd en bijgesteld.

Details

Titel: ADVISEREN ERGOVAARDIG DEEL 3
auteur: Anoeska Nas; Kim de Vries; Inge Speth-Lemmens; Minjou Lemette; Alex de Veld
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 2
Uitgever: Boom uitgevers Amsterdam
Publicatiedatum: 18-02-2014
NUR: Bewegingstherapie, ergo- en arbeidstherapie
Afmetingen: 297 x 212 x 13
Gewicht: 638 gr
ISBN/ISBN13: 9789059318083
Intern nummer: 20637327

Extra informatie

Vaardigheden ergotherapie Adviseren Ergovaardig deel 3

Recensie

Deel 3 van Ergovaardig gaat over het adviseren binnen het ergotherapeutische proces, een proces waarin je als ergotherapeut adviseert ten gunste van de cliënt. Dat betekent echter niet dat je altijd de cliënt zelf van advies voorziet. Het kan ook zijn dat je de mantelzorger of hulpverlener een advies geeft, waardoor de cliënt op een adequatere of betere manier van zorg of dienstverlening wordt voorzien. Omdat adviseren een specifiek en ander onderdeel is van ergotherapie, is hier een apart deel van Ergovaardig aan gewijd. In deze tweede druk zijn enkele vaardigheden grondig bijgesteld naar aanleiding van nieuwe ontwikkelingen en inzichten van de laatste tijd. Alle literatuur en literatuurverwijzingen zijn grondig gecontroleerd en bijgesteld.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.