Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Farmacotherapie in de apotheek

Farmacotherapie in de apotheek - H. Elling; F. van Opdorp - ISBN: 9789031398720
Prijs: € 81,59 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (12-08-2014)
Genre: Assisterende beroepen en laboratorium
Boekenliefde.nl:
Farmacotherapie in de apotheek op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

In het basiswerk Farmacotherapie in de apotheek wordt de wijze waarop geneesmiddelen werken, hun bijwerkingen en hun wisselwerkingen met de patiënt en met andere geneesmiddelen beschreven. Wat zijn de klachten? Om welke aandoening gaat het? Welke medicijnen worden hiervoor het meest gebruikt? Welke bijwerkingen hebben de verschillende geneesmiddelen? Wat zijn de belangrijkste contra-indicaties en interacties?

De auteurs gaan uitgebreid in op de plaats die de geneesmiddelen innemen in de behandeling van uiteenlopende ziekten, van reuma tot slaapproblemen, van infectieziekten tot depressies. Daarnaast wordt in het boek veel aandacht besteed aan de noodzakelijke informatie die apothekers aan de balie moeten verstrekken. Aan het eind van het boek zijn een lijst van technische termen en een index opgenomen, waardoor in een handomdraai de gewenste informatie wordt gevonden.

In deze derde druk zijn alle hoofdstukken aangepast aan de nieuwe standaarden en richtlijnen. Verder zijn nieuwe geneesmiddelengroepen beschreven zoals de nieuwe antistollingsmiddelen en middelen bij diabetes type II.

Farmacotherapie in de apotheek is als basisboek bij uitstek geschikt voor iedereen die de opleiding tot apothekersassistent volgt. Daarnaast heeft het veel toegevoegde waarde als naslagwerk in de apotheek.

Details

Titel: Farmacotherapie in de apotheek
auteur: H. Elling; F. van Opdorp
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 3
Uitgever: Springer Media B.V.
Plaats van publicatie: NL
Publicatiedatum: 12-08-2014
NUR: Assisterende beroepen en laboratorium
Afmetingen: 240 x 167 x 0
Gewicht: 604 gr
ISBN/ISBN13: 9789031398720
Intern nummer: 24148892

Extra informatie

Farmacotherapie in de apotheek

Recensie

In het basiswerk Farmacotherapie in de apotheek wordt de wijze waarop geneesmiddelen werken, hun bijwerkingen en hun wisselwerkingen met de patiënt en met andere geneesmiddelen beschreven. Wat zijn de klachten? Om welke aandoening gaat het? Welke medicijnen worden hiervoor het meest gebruikt? Welke bijwerkingen hebben de verschillende geneesmiddelen? Wat zijn de belangrijkste contra-indicaties en interacties?De auteurs gaan uitgebreid in op de plaats die de geneesmiddelen innemen in de behandeling van uiteenlopende ziekten, van reuma tot slaapproblemen, van infectieziekten tot depressies. Daarnaast wordt in het boek veel aandacht besteed aan de noodzakelijke informatie die apothekers aan de balie moeten verstrekken. Aan het eind van het boek zijn een lijst van technische termen en een index opgenomen, waardoor in een handomdraai de gewenste informatie wordt gevonden.In deze derde druk zijn alle hoofdstukken aangepast aan de nieuwe standaarden en richtlijnen. Verder zijn nieuwe geneesmiddelengroepen beschreven zoals de nieuwe antistollingsmiddelen en middelen bij diabetes type II.Farmacotherapie in de apotheek is als basisboek bij uitstek geschikt voor iedereen die de opleiding tot apothekersassistent volgt. Daarnaast heeft het veel toegevoegde waarde als naslagwerk in de apotheek.Farmacotherapie in de apotheek is als basisboek bij uitstek geschikt voor iedereen die de opleiding tot apothekersassistent volgt. Daarnaast heeft het veel toegevoegde waarde als naslagwerk in de apotheek.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.