Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Microbial Control And Food Preservation

Theory And Practice

Microbial Control And Food Preservation - Juneja, Vijay (EDT)/ Dwivedi, Hari P. (EDT)/ Sofos, John (EDT) - ISBN: 9781493975549
Prijs: € 163,80
Levertijd: 12 tot 15 werkdagen
Bindwijze: Boek, Gebonden
Genre: Anatomie en fysiologie
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

This Edited Volume Provides Up-to-date Information On Recent Advancements In Efforts To Enhance Microbiological Safety And Quality In The Field Of Food Preservation. Chapters From Experts In The Field Cover New And Emerging Alternative Food Preservation Techniques And Highlight Their Potential Applications In Food Processing.

Details

Titel: Microbial Control And Food Preservation
auteur: Juneja, Vijay (EDT)/ Dwivedi, Hari P. (EDT)/ Sofos, John (EDT)
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Engels
Aantal pagina's: 430
Uitgever: Springer-verlag New York Inc.
Plaats van publicatie: 01
NUR: Anatomie en fysiologie
Afmetingen: 235 x 155
Gewicht: 1022 gr
ISBN/ISBN13: 9781493975549
Intern nummer: 40307405

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.