Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Yoga voor kinderen

Yoga voor kinderen - Stella Weller - ISBN: 9789060307441
Prijs: € 16,95
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (20-11-2019)
Genre: Alternatieve geneeswijze algemeen (populair)
Boekenliefde.nl:
Yoga voor kinderen op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Yoga voor kinderen is een praktisch boek met oefeningen die kinderen gemakkelijk kunnen uitvoeren. De oefeningen bevorderen een helder bewustzijn over wat er in en buiten het lichaam gebeurt, ze vergroten het concentratievermogen en helpen bij het opbouwen van een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Yoga helpt kinderen zich harmonisch te ontwikkelen.
Yoga biedt ook verlegen en niet bijzonder sportieve kinderen de gelegenheid spieren en gewrichten te oefenen en soepel te houden, hun gevoelens te uiten en hun fantasie via hun lichaam tot uitdrukking te brengen.
De illustraties en namen van de verschillende houdingen geeft kinderen een aanknopingspunt voor het uitvoeren van de bewegingen, al dan niet onder leiding van een volwassene.
In Yoga voor kinderen staan oefeningen beschreven voor kinderen tussen de vijf en vijftien jaar. Het boek helpt ouders en opvoeders om de fysieke en geestelijke mogelijkheden van hun kinderen te ontwikkelen en stimuleren

Stella Weller werd geboren in Guyana en werkte als gediplomeerd verpleegkundige in het Londense Charing Cross Hospital in Engeland. Later verhuisde zij naar Canada, waar zij werkte met mensen met stress-gerelateerde klachten. Hier werd yoga een onderdeel van haar behandelingen. Stella Weller schreef een aantal boeken over yoga.

Details

Titel: Yoga voor kinderen
auteur: Stella Weller
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 128
Uitgever: Milinda Uitgevers B.V.
Publicatiedatum: 20-11-2019
NUR: Alternatieve geneeswijze algemeen (populair)
Gewicht: 292 gr
ISBN/ISBN13: 9789060307441
Intern nummer: 29626697

Extra informatie

Yoga voor kinderen

Recensie

'Yoga voor kinderen' is een praktisch en rijk geïllustreerd boek met oefeningen die door kinderen gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd. De oefeningen bevorderen een helder bewustzijn van wat in en buiten het lichaam gebeurt, ze vergroten het concentratievermogen en helpen bij het ontwikkelen van eigenwaarden en zelfvertrouwen waardoor kinderen harmonieus kunnen opgroeien. Yoga biedt ook verlegen of niet bijzonder sportieve kinderen de gelegenheid hun spieren en gewrichten te oefenen en soepel te houden, hun gevoelens uit te drukken waardoor hun fantasie en creativiteit via hun lichaam wordt gestimuleerd. De illustraties en namen van de verschillende houdingen geven kinderen een aanknopingspunt voor het uitvoeren van de bewegingen, al of niet onder leiding van ouders, leraren en andere opvoeders. 'Yoga voor kinderen' kan ouders en opvoeders van kinderen tussen de vijf en vijftien jaar steunen bij het ontplooien van hun fysieke en mentale mogelijkheden. Stella Weller werd geboren in Guyana en werkte als gediplomeerd verpleegkundige in het Londense Charing Cross Hospital in Engeland. Later verhuisde zij naar Canada, waar zij werkte met mensen met stress-gerelateerde klachten. Hier werd yoga een onderdeel van haar behandelingen. Stella Weller schreef een aantal boeken over yoga.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen