Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Kinderen van de Chaos

De spiritualiteit van Anonieme Alcoholisten

Kinderen van de Chaos - Bep van Muilekom - ISBN: 9789490608729
Prijs: € 24,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (04-12-2015)
Genre: Maatschappijgeschiedenis
Boekenliefde.nl:
Kinderen van de Chaos op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Hoewel het 12-stappenprogramma van AA het laatste decennium volop in de schijnwerpers staat en met goede resultaten wordt toegepast in de professionele verslavingszorg, leidt de AA-gemeenschap een verborgen en slecht begrepen bestaan in de schaduw van dit succes.
De schrijfster van dit boek schetst een liefdevol portret van AA. Zij ontving het vertrouwen van de leden op voorwaarde dat zij het principe van de anonimiteit niet zou schenden. AA wil niet de individuen, maar de levensreddende boodschap voor het voetlicht brengen.
Dit boek is geschreven voor de leden van AA en verwante groepen. Het geeft inzicht in het wezen en de wortels van de gemeenschap en schetst de uitdagingen waar AA voor staat. Het boek is ook bedoeld voor hulpverleners in de verslavingszorg. Het werpt licht op wat obscuur lijkt, zoals de positie van AA tegenover religie en therapie. Ten slotte is het een inspirerend boek voor lezers met belangstelling voor een wereldwijde spirituele beweging waarvan de leden in woord en daad getuigen van de genezende kracht van broederschap en gemeenschapszin.

Details

Titel: Kinderen van de Chaos
auteur: Bep van Muilekom
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 300
Uitgever: Trichis Publishing B.V.
Publicatiedatum: 04-12-2015
NUR: Maatschappijgeschiedenis
Afmetingen: 240 x 171 x 26
Gewicht: 668 gr
ISBN/ISBN13: 9789490608729
Intern nummer: 24725873

Extra informatie

Kinderen van de Chaos

Recensie

Hoewel het 12-stappenprogramma van AA het laatste decennium volop in de schijnwerpers staat en met goede resultaten wordt toegepast in de professionele verslavingszorg, leidt de AA-gemeenschap een verborgen en slecht begrepen bestaan in de schaduw van dit succes. De schrijfster van dit boek schetst een liefdevol portret van AA. Zij ontving het vertrouwen van de leden op voorwaarde dat zij het principe van de anonimiteit niet zou schenden. AA wil niet de individuen, maar de levensreddende boodschap voor het voetlicht brengen. Dit boek is geschreven voor de leden van AA en verwante groepen. Het geeft inzicht in het wezen en de wortels van de gemeenschap en schetst de uitdagingen waar AA voor staat. Het boek is ook bedoeld voor hulpverleners in de verslavingszorg. Het werpt licht op wat obscuur lijkt, zoals de positie van AA tegenover religie en therapie. Ten slotte is het een inspirerend boek voor lezers met belangstelling voor een wereldwijde spirituele beweging waarvan de leden in woord en daad getuigen van de genezende kracht van broederschap en gemeenschapszin.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.