Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Beatrix, Koningin der Nederlanden

Beatrix, Koningin der Nederlanden - Han van Bree - ISBN: 9789000320943

Nu

7,99

Prijs: € 29,99
Van Stockum prijs: € 7,99
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (24-01-2013)
Genre: Koningshuizen
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Beatrix, koningin der Nederlanden. Achter deze eenvoudige aanduiding gaat een wereld schuil die in dit bijzondere boek, dat verschijnt ter gelegenheid van haar 75e verjaardag, laag voor laag wordt blootgelegd.

Een team van specialisten, onder redactie van koningshuiskenner Han van Bree, belicht de vele verschillende kanten van Beatrix' persoonlijkheid en de wijze waarop zij invulling geeft aan haar hoge ambt. Rode draad door het hele boek zijn Beatrix' pogingen om een afgeschermde privésfeer te combineren met een zo publieke functie.

Beatrix staat erom bekend dat ze een inhoudelijk koningschap voorstaat, betrokken en goed geïnformeerd. Maar het is ook een representatief ambt en ook op dat aspect heeft Beatrix in de afgelopen dertig jaar duidelijk haar stempel gedrukt. In gezelschap steekt Beatrix er, ondanks haar geringe postuur altijd bovenuit.

Aan de hand van bijzondere foto's, uit archieven en van de beste persfotografen, rijst een boeiend en onthullend beeld op van wijze waarop Beatrix vorm heeft gegeven aan het moderne koningschap.

Beatrix, koningin der Nederlanden is een stijlvol eerbetoon aan een betrokken vorstin.

Details

Titel: Beatrix, Koningin der Nederlanden
auteur: Han van Bree
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum: 2013-01-24
NUR: Koningshuizen
Afmetingen: 296 x 249 x 21
Gewicht: 1369 gr
ISBN/ISBN13: 9789000320943
Intern nummer: 23917813

Extra informatie

Beatrix, Koningin der Nederlanden

Recensie

Stijlvol eerbetoon aan een betrokken vorstin

Een team van specialisten, onder redactie van koningshuiskenner Han van Bree, belicht de vele verschillende kanten van Beatrix' persoonlijkheid en de manier waarop zij invulling heeft gegeven aan haar koningschap. Rode draad door het hele boek zijn Beatrix' pogingen om een afgeschermde privésfeer te combineren met een bijzondere, publieke functie.

Beatrix staat erom bekend dat ze een inhoudelijk koningschap voorstond: betrokken en goed geïnformeerd. Maar het is ook een representatief ambt en ook op dat aspect heeft Beatrix in de afgelopen dertig jaar duidelijk haar stempel gedrukt. In gezelschap stak Beatrix er, ondanks haar geringe postuur, altijd bovenuit.

Aan de hand van bijzondere foto's, uit archieven en van de beste persfotografen, ontstaat een boeiend en onthullend beeld van de manier waarop Beatrix vorm heeft gegeven aan het moderne koningschap.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.