Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Freud...off the record

Freud...off the record - Edward de Bono; D.M. Thomas - ISBN: 9789045311982
Prijs: € 12,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (28-10-2014)
Genre: Historische biografieën
Boekenliefde.nl:
Freud...off the record op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De interessantste en kleurrijkste figuren uit het verleden zouden ons veel kunnen vertellen, als we maar een uurtje van hun tijd hadden kunnen lenen… De Off the record-serie biedt ons nu deze kans!

Sigmund Freud, de vader van de psychoanalyse, ging de controverse niet uit de weg. Hij heeft velen geschokt met zijn revolutionaire ideeën over seksualiteit, verlangen en menselijke ontwikkeling. Zijn theorieën hebben de wijze waarop we naar onszelf kijken sterk veranderd.

Een ontmoeting met Sigmund Freud is een fascinerende reis door de menselijke geest, waarbij onder meer het Oedipuscomplex, het principe van het genot en Freudiaanse versprekingen de revue passeren. In een energiek en eerlijk gesprek, gekruid met cynisme en humor, verklaart Freud je wildste fantasieën en vreemdste dromen – en vertrouwt hij je zelfs een aantal familiegeheimen toe.

Freud …off the record schept niet alleen een levendig beeld van een man van ongebruikelijke intelligentie en uitzonderlijke inzichten, maar moedigt de lezer daarnaast aan om zijn werk met een frisse en verrijkte blik te aanschouwen.

Details

Titel: Freud...off the record
auteur: Edward de Bono; D.M. Thomas
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 158
Uitgever: BBNC Uitgevers
Publicatiedatum: 28-10-2014
NUR: Historische biografieën
Afmetingen: 179 x 119 x 14
Gewicht: 165 gr
ISBN/ISBN13: 9789045311982
Intern nummer: 17926067

Extra informatie

Freud...off the record

Recensie

De interessantste en kleurrijkste figuren uit het verleden zouden ons veel kunnen vertellen, als we maar een uurtje van hun tijd hadden kunnen lenen¿ De Off the record-serie biedt ons nu deze kans! Sigmund Freud, de vader van de psychoanalyse, ging de controverse niet uit de weg. Hij heeft velen geschokt met zijn revolutionaire ideeën over seksualiteit, verlangen en menselijke ontwikkeling. Zijn theorieën hebben de wijze waarop we naar onszelf kijken sterk veranderd. Een ontmoeting met Sigmund Freud is een fascinerende reis door de menselijke geest, waarbij onder meer het Oedipuscomplex, het principe van het genot en Freudiaanse versprekingen de revue passeren. In een energiek en eerlijk gesprek, gekruid met cynisme en humor, verklaart Freud je wildste fantasieën en vreemdste dromen ¿ en vertrouwt hij je zelfs een aantal familiegeheimen toe. Freud ¿off the record schept niet alleen een levendig beeld van een man van ongebruikelijke intelligentie en uitzonderlijke inzichten, maar moedigt de lezer daarnaast aan om zijn werk met een frisse en verrijkte blik te aanschouwen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.