Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Al Capone

leven, legende en nalatenschap

Al Capone - Deirdre Bair - ISBN: 9789000353293
Prijs: € 32,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (25-01-2017)
Genre: Historische biografieën
Boekenliefde.nl:
Al Capone op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Details

Titel: Al Capone
auteur: Deirdre Bair
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum: 25-01-2017
NUR: Historische biografieën
Gewicht: 796 gr
ISBN/ISBN13: 9789000353293
Intern nummer: 37192389

Recensie

De eerste complete biografie met medewerking van Capones familie

 

Al Capone blijft tot de verbeelding spreken. Iedereen kent hem. Hij was de man die tijdens de drooglegging leidinggaf aan een miljoenenbedrijf van drank, prostitutie en gokhuizen, die gewelddadige vetes uitvocht met rivalen en die jarenlang onaantastbaar bleef voor de politie. Maar wie was de man achter de legende? Was hij de vriendelijke, humorvolle man aan wie vele quotes zijn toegeschreven, of was hij een angstaanjagende, brute moordenaar? Strooide hij echt honderddollarbiljetten uit zijn kogelvrije auto of was hij een nuchtere man en een liefhebbende vader?

Dit is de eerste complete biografie van de legendarische gangster Al Capone waar zijn familie aan mee heeft gewerkt, geschreven door de gevierde biografe Deirdre Bair. Bair ontrafelt met behulp van haar exclusieve toegang tot persoonlijke documenten en gesprekken met zijn familie de mythe en toont de ware identiteit van de charismatische maffiabaas, de familieman en het nietsontziende monster.

 

Deirdre Bair ontving voor haar biografie van Samuel Beckett de prestigieuze National Book Award. Haar biografieën van Simone de Beauvoir en Carl Jung werden genomineerd voor de Los Angeles Times Book Prize. Vele van haar boeken verschenen in de lijstjes van beste boeken van het jaar van de New York Times en vrijwel allemaal zijn het New York Times-bestsellers geweest.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.