Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De apocalyps in 2012?

waarheid in religie, cultuur en politiek, in een tijd van grote transformatie

De apocalyps in 2012? - ISBN: 9789081745611
Prijs: € 19,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (27-06-2012)
Genre: Cultuur- en mentaliteitsgeschiedenis
Boekenliefde.nl:
De apocalyps in 2012? op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Voor velen is niet duidelijk meer of er nu wel of niet met 2012 een apocalyptisch jaar begonnen is. Duidelijk mogen zijn dat we nu in een apocalyptische tijd leven en dat er transformaties gaande zijn en er in elk facet van ons leven en de maatschappij crisissen zijn: economisch, wetenschappelijk, in de gezondheidszorg, de moraal, religie, orde en veiligheid. Er is wanbeheer, geldsmijterij tegelijk met bezuinigingsdrift en chaotisch bestuur. Schrijnende armoede tegelijk met overdadige luxe. Veel onrecht is geworteld in onjuiste geloofsovertuigingen, foute wetenschapsbeoefening en hiermee samenhangend een eeuwenoude machtspolitiek die ons denken en overtuigingen (mis)vormen.
Dit boek laat u in deze apocalyptische tijd diepten van de werkelijkheid zien die tot nog toe verborgen bleven. Het laat zien dat wij zélf de sleutel tot onze toekomst zijn en niet gevestigde overtuigingen van politici, wetenschappers of misleidende religieuze opvattingen! Vanuit die scherpte van analyse, worden diverse toekomstprognoses aangereikt, die - blijkens eerdere resultaten - vele malen nauwkeuriger bleken te zijn dan die der huidige deskundigen of vele zwakke profeten.
Rob Hamers (Heerlen, 1963) studeerde politieke wetenschappen, culturele antropologie en communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit Nijmegen, en Pastoraaltheologie te Heerlen (UTP). Publiceerde in diverse media kritische bijdragen op het gebied van spiritualiteit, politiek en alternatieve geneeswijzen.

Details

Titel: De apocalyps in 2012?
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 267
Uitgever: ClusterEffect
Publicatiedatum: 2012-06-27
NUR: Cultuur- en mentaliteitsgeschiedenis
Afmetingen: 209 x 148 x 17
Gewicht: 442 gr
ISBN/ISBN13: 9789081745611
Intern nummer: 22405807

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 23-07-2012   geschreven door  John Janssen
Een goed en verhelderend overzicht van de geschiedenis van ware en relgieuze of wetenschappelijke beweringen.
Kritisch naar het klakkeloos aannemen van allerlei waarheden, positief t.o.v. nieuwe spirituele denkwijzen.
Leuke toekomstverwachtigen.
 05-09-2012   geschreven door  M van Rossem
Een serieuze visie op onze huidige tijd waarin de huidige maatschappij geanalyseerd wordt, en kritisch gekeken wordt naar allerlei overtuigingen van starre religieuze systemen maar ook van eenzijdige wetenschappers die zich zelf verabsoluteren.
Een aantal aanwijzingen naar invloeden achter de schermen van grote rechtse lobby’s en ook de spelletjes van de farmaceuten worden uit de doeken gedaan. Het biedt verder een optimistische visie op de toekomst, geen doemdenken. Interessant is de toekomstvisie die stelt dat de niet-religieuze levensbeschouwingen in de toekomst zullen uitsterven!
Het boek laat zien welke machinerieën achter de zichtbare politiek schuil gaan waardoor wij ondanks onze democratie opeens "gedwongen" worden mee te doen aan waanzinnige oorlogen en vervolgens - zie de bankenondersteuningsmiljarden - ook gedwongen worden de rekening te betalen. Hoezo democratie die de begroting bepaalt? Het boek laat wel een positieve spirituele boodschap zien voor de toekomst waarbij puin geruimd wordt en de spiritualiteit het overwint van de materiele onbewuste levenswijze

Extra informatie

De apocalyps in 2012?

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.