Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

La Carte

tafelwoordenboek voor de Franse keuken

La Carte - Rik Smits; Roel Smits - ISBN: 9789057591914
Prijs: € 13,00
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (24-12-2010)
Genre: Etiquette
Boekenliefde.nl:
La Carte op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Restaurants zijn er in Frankrijk in overvloed. En de meeste nog betaalbaar ook. Maar eenmaal aan tafel beginnen voor velen de zorgen. Steak frites, salade niçoise: dat kennen we nog. Maar wat is een oisillon? Hoe smaken rognons? Doen we onze disgenoot plezier met een jardinière? La carte biedt uitkomst. Dit beproefde culinaire bijbeltje geeft korte, heldere beschrijvingen van alles wat er op de kaart kan staan. Zodat u aan tafel snel en trefzeker de betekenis van gerechten kunt opslaan. Vóór de ober terug is weet u wat u wilt – en wat u kunt verwachten.

Details

Titel: La Carte
auteur: Rik Smits; Roel Smits
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 7
Aantal pagina's: 334
Uitgever: Podium b.v. Uitgeverij
Publicatiedatum: 24-12-2010
NUR: Etiquette
Afmetingen: 145 x 90 x 28
Gewicht: 172 gr
ISBN/ISBN13: 9789057591914
Intern nummer: 7760991

Extra informatie

La Carte

Recensie

Restaurants zijn er in Frankrijk in overvloed. En de meeste nog betaal baar ook. Maar eenmaal aan tafel beginnen voor velen de zorgen. Steak frites, salade niçoise: dat kennen we nog. Maar wat is een oisillon? Hoe smaken rognons? Doen we onze disgenoot plezier met een jardinière?
La carte bidet uitkomst. Dit beproefde culinire bijbeltje geeft korte, heldere beschrij vingen van alles wat er op de kaart kan staan. Zodat u aan tafel snel en trefzeker de betekenis van gerechten kunt opslaan. Vóór de ober terug is weet u wilt - en wat u kunt verwachten.
'Bijna alle termen en woorden die je op een Franse menukaart kunt tegenkomen staan erin. Heel handig!' Jacques en Laurent Pourcel van toprestaurant 'Le Jardin des Sens'te Montpellier
Rik Smits (1953) putte voor de samenstelling van La carte uit kook-(woorden) boeken en gastronomische encyclopedieën, maar verrichtte ook jarenlang veldwerk in honder den restaurants.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen