Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Vegarabia

vegetarische recepten uit het Midden-Oosten

Vegarabia - Lucy Malouf; Greg Malouf - ISBN: 9789461431240
Prijs: € 30,95
Levertijd: morgen voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (11-02-2016)
Genre: Koken
Boekenliefde.nl:
Vegarabia op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Vegarabia is hét nieuwste kookboek van het duo Greg en Lucy Malouf, inmiddels al jaren bekend als de experts van de moderne keuken van het Midden-Oosten. Met Vegarabia laten zij zien dat deze keuken, met al z'n specerijen en kruiden, zich prima leent voor louter vegetarische recepten: een waar feest op het bord.

De rijkdom van de Midden-Oosterse vegetarische keuken zie je terug in gerechten als langzaam gegaarde aubergines met een saffraan-limoencrème of borlottibonen met tomaat en een granaatappel- dressing. Van ontbijt tot en met dessert kook je verrukkelijk vegetarisch. Bovendien geeft Vegarabia praktische menuplanners: voortaan draai je je hand niet meer om voor een vegetarisch barbecuefestijn, een uitgebreide zondagslunch, een overvloedig en feestelijk vijfgangen-diner of diverse snacks bij een cocktailparty. Kortom, Vegarabia mag op de kook- boekenplank van de liefhebber van de Midden- Oosterse keuken niet ontbreken.

Details

Titel: Vegarabia
auteur: Lucy Malouf; Greg Malouf
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 272
Uitgever: Good Cook B.V.
Publicatiedatum: 11-02-2016
NUR: Koken
Gewicht: 550 gr
ISBN/ISBN13: 9789461431240
Intern nummer: 29937337

Extra informatie

Vegarabia

Recensie

'Vegarabia' is hét nieuwste kookboek van het duo Greg en Lucy Malouf, inmiddels al jaren bekend als de experts van de moderne keuken van het Midden-Oosten. Met 'Vegarabia' laten zij zien dat deze keuken, met al z'n specerijen en kruiden, zich prima leent voor louter vegetarische recepten: een waar feest op het bord.

De rijkdom van de Midden-Oosterse vegetarische keuken zie je terug in gerechten als langzaam gegaarde aubergines met een saffraan-limoencrème of borlottibonen met tomaat en een granaatappel- dressing. Van ontbijt tot en met dessert kook je verrukkelijk vegetarisch. Bovendien geeft 'Vegarabia' praktische menuplanners: voortaan draai je je hand niet meer om voor een vegetarisch barbecuefestijn, een uitgebreide zondagslunch, een overvloedig en feestelijk vijfgangen-diner of diverse snacks bij een cocktailparty. Kortom, 'Vegarabia' mag op de kook- boekenplank van de liefhebber van de Midden- Oosterse keuken niet ontbreken.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen