Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Smokey goodness 2

het next level barbecueboek

Smokey goodness 2 - Jord Althuizen - ISBN: 9789021564746
Prijs: € 27,50
Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (11-05-2017)
Genre: Koken
Boekenliefde.nl:
Smokey goodness 2 op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Winnaar Gouden Garde publieksprijs 2017

Details

Titel: Smokey goodness 2
auteur: Jord Althuizen
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 11-05-2017
NUR: Koken
Gewicht: 1519 gr
ISBN/ISBN13: 9789021564746
Intern nummer: 37436071

Recensie

Vorig jaar won Smokey Goodness de Kookboek van het Jaar vakjury prijs. Dit jaar heeft een overweldigend aantal stemmers voor de Gouden Garde Publieksprijs - Smokey Goodness 2 - uitgeroepen tot publiekslieveling van 2017. De vakjury schreef n.a.v. de nominatie over dit boek: "Knap dat Jord Althuizen ook in zijn tweede boek het hoge niveau van zijn eerste heeft weten vast te houden en nog weet te verrassen ook. Smokey Goodness 2 is lekker stoer en ruig, tot aan de cocktails toe!".

Burning hot, dat is barbecueën Smokey Goodness-style. Het echte werk: stoer, slow en dit keer ook vol fuego. Want Smokey reist af naar Zuid-Amerika, op zoek naar de BBQ-cultuur van onder andere de Argentijnse pampa's. Van vurige salsa's tot complete asado's, porkbelly pita's én latino spareribs. Natuurlijk gaan we ook next level! Gril boven open vuur, graaf je eigen fire pit of - voor de echte vuurvreters - bouw je eigen infiernillo. Met Smokey Goodness maak je werk van je carnivoresque hobby.

Jord Althuizen is de man achter Smokey Goodness. Na in Amerika geproefd te hebben van true barbecue startte hij BBQ-catering Smokey Goodness, met als missie Nederland in vuur en vlam te zetten voor ware barbecue. Zijn eerste boek Smokey Goodness is een absolute bestseller en uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar 2016.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen