Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Simpel!

eenpansrecepten voor iedereen die denkt dat koken moeilijk is

Simpel! - Stephane Reynaud; Yulia Knol - ISBN: 9789059567573
Prijs: € 24,95
Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (09-11-2017)
Genre: Koken
Boekenliefde.nl:
Simpel! op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Sommige mensen vinden koken moeilijk of ingewikkeld. Of hebben een hekel aan de afwas. Speciaal voor hen schreef Stéphane Reynaud dit kookboek. Om te laten zien dat koken niet moeilijk hoeft te zijn en dat je ook heerlijke dingen kunt bereiden met slechts één pan of ovenschaal. Met ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn en aan de hand van heldere instructies wordt koken makkelijk en leuk. Echt waar! In dit boek vind je typische eenpanners als boeuf stroganoff en visstoofpotjes, maar bijvoorbeeld ook mosselen in chorizo-roomsaus en kip uit de oven. Vooraf, hoofd-, bij- en nagerechten, van vlees en vis tot vegetarisch: Simpel! bevat het allemaal.

Stéphane Reynaud schreef verschillende succesvolle kookboeken, waaronder A propos bistro. Hij groeide op in de Ardèche en komt uit een familie van varkensboeren en slagers. Hij is chef-kok in zijn restaurant Villa 9 Trois in Montreuil, een voorstad van Parijs.

Details

Titel: Simpel!
auteur: Stephane Reynaud; Yulia Knol
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Publicatiedatum: 09-11-2017
NUR: Koken
Gewicht: 1485 gr
ISBN/ISBN13: 9789059567573
Intern nummer: 39518037

Recensie

Sommige mensen vinden koken moeilijk of ingewikkeld. Of hebben een hekel aan de afwas. Speciaal voor hen schreef Stéphane Reynaud dit kookboek. Om te laten zien dat koken niet moeilijk hoeft te zijn en dat je ook heerlijke dingen kunt bereiden met slechts één pan of ovenschaal. Met ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn en aan de hand van heldere instructies wordt koken makkelijk en leuk. Echt waar! In dit boek vind je typische eenpanners als boeuf stroganoff en visstoofpotjes, maar bijvoorbeeld ook mosselen in chorizo-roomsaus en kip uit de oven. Vooraf, hoofd-, bij- en nagerechten, van vlees en vis tot vegetarisch: Simpel! bevat het allemaal.

Stéphane Reynaud schreef verschillende succesvolle kookboeken, waaronder A propos bistro. Hij groeide op in de Ardèche en komt uit een familie van varkensboeren en slagers. Hij is chef-kok in zijn restaurant Villa 9 Trois in Montreuil, een voorstad van Parijs.

Winkelvoorraad