Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Jamie's super food voor elke dag

recepten voor een healthier en happier leven

Jamie's super food voor elke dag - Lars Hamer; Jamie Oliver - ISBN: 9789021560649
Prijs: € 29,99
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (06-10-2015)
Genre: Koken
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

Jamie's super food voor elke dag is het nieuwste kookboek van Jamie Oliver. Gezond eten en je goed voelen wordt een koud kunstje, met deze recepten voor een healthy en happy leven. Het ultieme boek voor iedereen die een gezonde eet- en leefstijl wil. Word de beste versie jezelf!

Details

Titel: Jamie's super food voor elke dag
auteur: Lars Hamer; Jamie Oliver
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 312
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 06-10-2015
NUR: Koken
Gewicht: 1220 gr
ISBN/ISBN13: 9789021560649
Intern nummer: 30640195

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 28-12-2015   geschreven door  Patrick Vandendaele
Ja, wat kan je zeggen op deze boeken van de hand (…) van deze kok… Het is reeds een ruime reeks van kwaliteitsboeken, waar we zijn kunst en de keuken in het algemeen op diverse manier kunnen ontdekken en toepassen achter eigen fornuis. Op een overtuigende wijze krijgen we leuke en gezonde recepten aangereikt, die tevens ook wel aandacht hebben voor authenticiteit, voor respect van de seizoenen, en die ook thuis werkelijk doenbaar zijn. Dit alles beschreven, stap voor stap, en begeleid door prachtige foto’s… Maar vergis u niet… het gaat wel degelijk om doeboeken en niet om mooie boeken voor de salontafel. Hij weet zo zijn eigen plaats te veroveren, en niet enkel omwille van de hype, maar ook omdat hij de verwachte wegen durft te verlaten… Hij heeft het lef om ook wat te verdiepen in gezond eten, gerechten die je gezond houden en je dus wel degelijk op een smaakvolle wijze toch doet nadenken over wat je eet… Knap werk, en eigenlijk een steeds groter respect voor deze sluwe kok…

Extra informatie

Jamie's super food voor elke dag

Recensie

Jamie’s super food voor elke dag is het nieuwste kookboek van Jamie Oliver. Gezond eten en je goed voelen wordt een koud kunstje, met deze recepten voor een healthy en happy leven. Het ultieme boek voor iedereen die een gezonde eet- en leefstijl wil. Word de beste versie jezelf!

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen