Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Het rookboek

vlees, vis, groente, fruit & meer conserveren & bereiden

Het rookboek - Jeremy Schmid - ISBN: 9789048311637
Prijs: € 25,00
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (13-06-2015)
Genre: Koken
Boekenliefde.nl:
Het rookboek op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Roken is een eeuwenoude, breed toepasbare manier om voedsel te conserveren.
De verleidelijke geur van rokend hout is maar moeilijk te weerstaan, maar je hoeft niet per se naar buiten om de zoete, zoute, gerookte smaak te bereiken.
Jeremy beschrijft het verschil tussen warm en koud roken en laat zien hoe je met behulp van specerijen de perfecte smaakbalans in gerookt voedsel bereikt.
De prachtige stap-voor-stap-foto's helpen bij het rookproces.

Details

Titel: Het rookboek
auteur: Jeremy Schmid
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Publicatiedatum: 13-06-2015
NUR: Koken
Gewicht: 1021 gr
ISBN/ISBN13: 9789048311637
Intern nummer: 29964887

Extra informatie

Het Rookboek

Recensie

Roken is een eeuwenoude, breed toepasbare manier om voedsel te conserveren. De verleidelijke geur van rokend hout is maar moeilijk te weerstaan, maar je hoeft niet per se naar buiten om de zoete, zoute, gerookte smaak te bereiken. Jeremy beschrijft het verschil tussen warm en koud roken en laat zien hoe je met behulp van specerijen de perfecte smaakbalans in gerookt voedsel bereikt. De prachtige stap-voor-stap-foto's helpen bij het rookproces.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.