Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Het pindakaasboek

Het pindakaasboek - Lianne Koster; Jennifer Foster - ISBN: 9789463190480
Prijs: € 14,95
Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (24-02-2017)
Genre: Koken
Boekenliefde.nl:
Het pindakaasboek op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Pindakaas, wie is er niet groot mee geworden? Een boterham met pindakaas kent iedereen en in bijna ieder huis vind je wel een potje. Pindakaas is de Nutella van de Lage Landen, alleen veel gezonder dankzij de onverzadigde vetten. Maar wist je dat je met pindakaas ook heerlijk kunt koken? Wat dacht je van pindakaasijsjes, pindakaaswafels of een pindakaasburger?

Het pindakaasboek tovert met een simpele pot pindakaas fantastische gerechten op tafel. De gerechten zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens een lust voor het oog. Laat je inspireren door de creatieve tips en bijzondere suggesties om meer uit een potje pindakaas te halen. Want waarom zou je dit smeerbare goud alleen op je boterham gebruiken? Van dit schitterende boek wordt elke pindakaasfan blij!

Jennifer Foster en Lianne Koster werken samen onder de naam Cookart. Hun passie voor lekker eten en gedrevenheid iets moois te willen creëren is het begin geweest van Cookart. Na hun eerste boek Cookart, De kunst van het eten is Het pindakaasboek een prachtige opvolger.

Details

Titel: Het pindakaasboek
auteur: Lianne Koster; Jennifer Foster
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Scriptum
Publicatiedatum: 24-02-2017
NUR: Koken
Gewicht: 413 gr
ISBN/ISBN13: 9789463190480
Intern nummer: 37144151

Recensie

Het duo Foster en Koster heeft bewezen dat je met pindakaas ijsjes, wafels, burgers, cocktails en nog veel meer verrassende gerechten kunt maken. [...] Deze uitgave is beslist nieuw en verrassend. Je hoeft echt geen grote kok te zijn om met dit boek aan de slag te gaan. De foto's doen hun werk; je wilt gewoon de keuken in! Pindakaas is wel vet, maar vol van goede vetten en daarom gezond om te eten, al is overdaad natuurlijk niet verstandig. En ondanks dat elk recept pindakaas bevat is het een heel gevarieerd receptenboek. Het is aantrekkelijk geprijsd.

Winkelvoorraad