Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Het energieke vrouwen voedingskompas

verander je voeding, verander je hormonen, verander je leven

Het energieke vrouwen voedingskompas - Marjolein Dubbers - ISBN: 9789021563732
Prijs: € 20,00
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (12-09-2017)
Genre: Koken
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Details

Titel: Het energieke vrouwen voedingskompas
auteur: Marjolein Dubbers
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 12-09-2017
NUR: Koken
Gewicht: 906 gr
ISBN/ISBN13: 9789021563732
Intern nummer: 34945383

Recensie

Een schat aan kennis en waardevolle tips, Het Energieke Vrouwen Voedingskompas is de ultieme gids voor elke vrouw om inzicht te krijgen in hoe hormonen werken en hoe je zo lang mogelijk vitaal en gezond blijft.
JE HORMONEN ZIJN DE BAAS
Hoewel onzichtbaar hebben hormonen invloed op alles in ons lichaam. Ze bepalen voor het overgrote deel je gezondheid, je vitaliteit en ook je humeur. Hormonen zijn de baas van je vethuishouding. Je hormonen bepalen of je cellulitis hebt of niet, hoe je haren, huid en nagels eruitzien en of je snel in de stress schiet of onder alle omstandigheden relaxed kunt blijven. Het zijn je hormonen die bepalen of jij 's morgens met veel energie opstaat of dat je er een moord voor zou doen om nog een uurtje te kunnen blijven liggen. Ook eetbuien zijn geen gebrek aan wilskracht: het zijn je hormonen die je op pad sturen naar de koelkast!
Voeding heeft een grote invloed op de vrouwelijke hormoonhuishouding. Door je voeding aan te passen verander je je hormonen. Dit boek geeft daarvoor concrete handvatten. Als je begrijpt hoe hormonen werken krijg je de regie over je energie en gezondheid terug, zowel fysiek als mentaal.
AL MEER DAN 230.000 VROUWEN HEBBEN DE WEG GEVONDEN NAAR DE ENERGIEKE VROUWEN ACADEMIE
De website van Marjolein Dubbers, energiekevrouwenacademie.nl, wordt maandelijks door meer dan 230.000 bezoekers bezocht. Ook haar wekelijkse nieuwsbrief en e-books worden veelvuldig gelezen door meer dan 62.000 energieke vrouwen.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen