Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Estée kookt

De nieuwe Nederlandse keuken - Eerlijke recepten & inspiratie voor thuis

Estée kookt - Estee Strooker - ISBN: 9789000361496
Prijs: € 22,50
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (18-06-2018)
Genre: Koken
Boekenliefde.nl:
Estée kookt op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Details

Titel: Estée kookt
auteur: Estee Strooker
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum: 18-06-2018
NUR: Koken
Gewicht: 972 gr
ISBN/ISBN13: 9789000361496
Intern nummer: 41596251

Recensie

In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je uiterst creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom.

Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere stukken vlees of juist het bereiden van groente op eigentijdse manier (koolsteak) en het zelf roken van vis. Zo geniet je elk seizoen weer van wat de natuur je te bieden heeft.

'Duurzaam koken, zo min mogelijk afval produceren en het hele dier gebruiken. Het is voor Strooker een missie geworden.' Algemeen Dagblad

Estée Strooker (1990) werd in 2010 de eerste winnaar van Masterchef Nederland. De liefde voor dieren en het boerenleven kreeg ze mee van haar vader en grootvader die allebei dierenarts waren. Haar oom heeft twee restaurants, waarbij Estée nauw betrokken is. Estée deed een koksopleiding in Parijs en liep stage bij Franse sterrenkeukens. Ze heeft inmiddels twee restaurants in Arnhem: 't Amusement en Slaatje Bla. Estée presenteert verschillende programma’s op 24Kitchen. Voorjaar 2017 was zij één van de hoofdpersonen in de documentaireserie De Nieuwe Garde van NPO3.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen