Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Eet als een atleet

de praktische verdieping voor iedere sporter op elk niveau!

Eet als een atleet - Sarai Pannekoek; Titia van der Stelt; Vera Wisse; Marijke Berkenpas; Bart Mol - ISBN: 9789082700206
Prijs: € 23,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (21-11-2017)
Genre: Koken
Boekenliefde.nl:
Eet als een atleet op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Pasta, eieren, eiwitpoeders, supplementen en shakes. Hoe zit het nu echt met sportvoeding en wat kun je het beste eten om het maximale uit je sportprestaties te halen?

Details

Titel: Eet als een atleet
auteur: Sarai Pannekoek; Titia van der Stelt; Vera Wisse; Marijke Berkenpas; Bart Mol
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: NBC - I'm a Foodie
Publicatiedatum: 21-11-2017
NUR: Koken
Gewicht: 692 gr
ISBN/ISBN13: 9789082700206
Intern nummer: 39452939

Biografie (woord)

Vera Wisse Is sportdiëtist en HBO docent aan de opleiding International Lifestyle Studies (Fontys Hogeschool). De interesse voor de combinatie van voeding, sport en gezondheid is al van jongs af aan ontstaan. De keuze voor de HBO Voeding & Diëtetiek gevolgd door de MSc Sport & Exercise Nutrition was dan ook een logische. Saraï Pannekoek Is afgestudeerd sportdiëtist (2012) en klinisch epidemioloog (2015). Ze werkt als sportdiëtist voor CTO Amsterdam en CTO Eindhoven, waar ze verantwoordelijk is voor de voedingsbegeleiding van de zwemmers, honkballers, softball-, voetbal-, rugby 7s- en basketball dames. Ze heeft een blauwe band in het Braziliaans jiu-jitsu en houdt van surfen. Titia van der Stelt Is sportdiëtist en bewegingswetenschapper. Ze heeft haar eigen diëtistenpraktijk Voedingconditie en is werkzaam voor wielerteam Team Sunweb. Daar is ze verantwoordelijk voor alles rondom voeding: Van renners van sportvoedingsadvies voor- zien, productontwikkeling en toepassing, tot aan de voeding tijdens Grand Tours zoals de Giro, Tour de France en Vuelta verzor- gen. Ze houdt van sporten, in het bijzonder obstacle course running.

Recensie

Pasta, eieren, eiwitpoeders, supplementen en shakes. Hoe zit het nu echt met sportvoeding en wat kun je het beste eten om het maximale uit je sportprestaties te halen? Een goed voedingspatroon is voor elke sporter belangrijk, bijvoorbeeld om maag- en darmklachten tijdens wedstrijden te voorkomen, het goede gewicht te bereiken om optimaal te presteren of in een bepaalde klasse mee te mogen doen. Met de juiste voeding kun je beter presteren, hongerklop voorkomen en sneller herstellen na je training of wedstrijd. In Eet als een atleet scheiden drie experts de zin van onzin en vertalen zij op toegankelijke wijze de wetenschap naar de praktijk, inclusief heerlijke sportrecepten én handige voorbeelddagmenu's. Tien personages vormen een uniek onderdeel in dit boek. Volg crossfitter Boaz, hockeyster Jill en vega-zwemster Feline in hoe zij zich op het gebied van voeding voorbereiden op trainingen en wedstrijden. Eet als een atleet is er voor elk type sporter, of je doel is om fit te blijven of om de top te bereiken. Welke sport je beoefent, hoe vaak je dat precies doet en welke leeftijd je hebt, maakt daarbij niet uit.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.