Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De keukentafel van het Noorden

Fika, hygge en maak je leven zo lekker møgelijk

De keukentafel van het Noorden - Yvon Jaspers - ISBN: 9789048838639
Prijs: € 24,99
Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (06-10-2017)
Genre: Koken
Boekenliefde.nl:
De keukentafel van het Noorden op boekenliefde.nl
Add to cart

Details

Titel: De keukentafel van het Noorden
auteur: Yvon Jaspers
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum: 06-10-2017
NUR: Koken
Gewicht: 1099 gr
ISBN/ISBN13: 9789048838639
Intern nummer: 39493079

Biografie (woord)

Yvon Jaspers werd bekend als gezicht van 'Het Klokhuis' en presenteert diverse tv-programma's waaronder de kijkcijferhit 'Boer zoektvrouw'. Daarnaast schreef ze columns voor Margriet en VIVA en heeft ze de kinderboekenserie 'Ties & Trijntje' geschreven. Ook is ze meer dan dertien jaar actief als ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds,waarvoor ze het kookboek Spaghetti aan het plafond heeft uitgebracht. Na het succes van de bestseller De keukentafel van het Noorden is het nu de hoogste tijd om de zon te laten schijnen, ook op jouw keukentafel!

Extra informatie

Yvon: 'Ik denk weleens dat mijn heel verre voorouder eigenlijk een ruige Viking was, of tenminste een klein vrouwtje dat al die lange wintermaanden voor een vuurtje zat te breien en de hele dag koekjes bakte. Hoe kan ik anders verklaren dat ik zo gelukkig word van het Noorden?'

Recensie

In De keukentafel van het Noorden toont Yvon Jaspers haar passie voor de Scandinavische keuken. Een kookboek waar je dagelijks leven enorm van opknapt, vol maakbaar, betaalbaar, puur en vooral heerlijk eten. Geen haute cuisine, maar koken op open vuur, stoven, sudderen, vissen, paddenstoelen zoeken, vlierbloesem plukken én bakken. Van smushi tot smörrebröd, van kanelbullar tot kladdkaka. Vanaf nu geen dag meer zonder fika en nooit meer een winter zonder hygge.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen