Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Culinaire Gids Den Haag en omgeving

den Haag en omgeving culinair in kaart gebracht

Vooraankondiging
Culinaire Gids Den Haag en omgeving - ISBN: 9789075979626
Prijs: € 9,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (11-02-2012)
Genre: Koken
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Culinaire bijzonderheid
Nederland is een klein land maar kent veel culinaire variatie per regio. In iedere gids vindt u informatie over de culinaire bijzonderheden van de betreffende streek maar vooral adressen die culinair interessant zijn. Het begrip culinair nemen we heel ruim. We denken niet alleen aan restaurants maar ook aan kaasboeren, boerderijwinkels, honingmakers, leveranciers van (biologisch) vlees of vis, van zuivel, kaas en ijs, speciale (banket)bakkers, traiteurs, wijn, bijzondere markten of culinaire evenementen etc.
Nederland is een culinair land met een eigen keuken en een variatie aan streekproducten.
Albert Kooy zegt in zijn basiskookboek De Nieuwe Nederlandse Keuken als volgt: WAT IS DE NEDERLANDSE KEUKEN? Om dat te achterhalen moeten we even terug naar de aardrijkskundeklas. Nederland is een rivierendelta met vruchtbare, vochtige klei- en zandgronden. Het land kent een gematigd klimaat, met vier duidelijke, zachte seizoenen. Op het land groeien talrijke gewassen, elk met een specifieke oogsttijd.
Lees verder op: www.culinairegidsnederland.nl

Details

Titel: Culinaire Gids Den Haag en omgeving
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 140
Uitgever: KunstMag
Publicatiedatum: 11-02-2012
NUR: Koken
ISBN/ISBN13: 9789075979626
Intern nummer: 18378732

Extra informatie

Culinaire Gidsen Culinaire Gids Den Haag en omgeving

Recensie

Culinaire bijzonderheid
Nederland is een klein land maar kent veel culinaire variatie per regio. In iedere gids vindt u informatie over de culinaire bijzonderheden van de betreffende streek maar vooral adressen die culinair interessant zijn. Het begrip culinair nemen we heel ruim. We denken niet alleen aan restaurants maar ook aan kaasboeren, boerderijwinkels, honingmakers, leveranciers van (biologisch) vlees of vis, van zuivel, kaas en ijs, speciale (banket)bakkers, traiteurs, wijn, bijzondere markten of culinaire evenementen etc.
Nederland is een culinair land met een eigen keuken en een variatie aan streekproducten.
Albert Kooy zegt in zijn basiskookboek De Nieuwe Nederlandse Keuken als volgt: WAT IS DE NEDERLANDSE KEUKEN? Om dat te achterhalen moeten we even terug naar de aardrijkskundeklas. Nederland is een rivierendelta met vruchtbare, vochtige klei- en zandgronden. Het land kent een gematigd klimaat, met vier duidelijke, zachte seizoenen. Op het land groeien talrijke gewassen, elk met een specifieke oogsttijd.
Lees verder op: www.culinairegidsnederland.nl

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.