Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken

Vis

< Terug naar Koken
Verfijnen

Op taal:


Op prijs:

  • Alle prijzen
  • € 12.50 - € 25
  • € 25 - € 50

Op jaar:

  • Alle jaartallen
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006

Nieuwste titels

Sorteer op: datum prijs titels auteur RSS feed
1
Gewoon: Vis - Damien Simonis - ISBN: 9789460100468
book
Order now

Gewoon: Vis

informatie en recepten

Damien Simonis

(Nederlands, Gebonden, 29-01-2015)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 14,50
Genre: Vis
Dat vis gezond is wordt steeds duidelijker. Vis bevat omega 3, vetzuren en andere waardevolle voedingsstoffen. In dit boek vindt u heerlijke recepten om vis lekker en gezond klaar te maken. Lees verder
2
Visbijbel - Bart van Olphen - ISBN: 9789048820948
book
Order now

Visbijbel

werken met vis

Bart van Olphen

(Nederlands, Gebonden, 05-06-2014)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 30,00
Genre: Vis
Visbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van alle gangbare in Europa verkrijgbare en duurzaam gevangen vis, schaal- en schelpdieren. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke basistechnieken om vis-, schaal- en schelpsoor... Lees verder
3
Vis in de pan - M. Declercq - ISBN: 9789020974744

Nu

7,90

book
Order now

Vis in de pan

Sergio Herman en Wim Vandamme

M. Declercq

(Nederlands, Gebonden, 01-07-2008)

Levertijd: onbekend
Prijs: € 19,95
Genre: Vis
Welke wijn schenk je bij een visterrine of bij een eerder vette vis zoals zalm? Serveren we dezelfde wijn bij een gebakken tong en een gebakken forel? Past een sauvignonwijn bij oesters of is champagne beter? En kan je rode wijn geven bij vis? Zijn er smaakcombinaties die je beter vermijdt? Voor di... Lees verder