Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken

Professioneel

< Terug naar Koken
Verfijnen

Op taal:


Op prijs:

  • Alle prijzen
  • € 12.50 - € 25
  • € 25 - € 50
  • € 50 - € 100
  • > € 100

Op jaar:

  • Alle jaartallen
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005
  • 2004

Nieuwste titels

Sorteer op: datum prijs titels auteur RSS feed
1
Wat van Fair komt... - Ramon Beuk; R. Beuk - ISBN: 9789059563179
book
Order now

Wat van Fair komt...

een culinaire wereldreis

Ramon Beuk; R. Beuk

(Nederlands, Gebonden, 06-06-2009)

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Prijs: € 19,95
Genre: Professioneel
Een eerlijk kook-en-kijkboek in samenwerking met Fair Trade Original. Drie continenten, zes landen, overvolle steden, verpletterend natuurschoon en een explosie van smaken. In het kader van het 50-jarig bestaan van Fair Trade Original bezocht Ramon Beuk over de hele wereld lokale boeren en producent... Lees verder
2
Dit eten we vandaag  - Janssen, A. - ISBN: 9789043907781
book
Order now

Dit eten we vandaag

eenvoudig te bereiden gerechten

Janssen, A.

(Nederlands, ING, 01-01-1970)

Levertijd: onbekend
Prijs: € 14,95
Genre: Professioneel
Ad Janssen is eigenaar van diverse restaurants in Rhoon, waaronder BIGGO restaurant, Het Kasteel van Rhoon, Het Wapen van Rhoon en Orangerie De Rhoonse Grienden. Ook geeft hij kooklessen in zijn Kookstudio Het Oude Regthuys. Op televisie is hij wekelijks te zien in diverse Tros-programma's waaronder... Lees verder
3
Jamie's Italie - Jamie Oliver - ISBN: 9789021580449
book
Order now

Jamie's Italie

Jamie Oliver

(Nederlands, Gebonden, 04-12-2010)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 35,00
Genre: Professioneel
Geen politiek, geen ideologische kruistochten, Jamie's nieuwe boek gaat simpelweg over het land dat de grootste inspiratiebron is geweest in zijn culinaire carrière. Jamie's Italië is het verslag van Jamie's rondreis door Italië en zijn ontmoetingen met Italianen vanalle leeftijden. Daarnaast is het... Lees verder
4
Een bijzondere manier van cuisson geven, maar niet zonder risico - R. Kranenborg; W. Jansen; Willem Jansen - ISBN: 9789080865525
book
Order now

Een bijzondere manier van cuisson geven, maar niet zonder risico

R. Kranenborg; W. Jansen; Willem Jansen

(Nederlands, Gebonden, 07-03-2007)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 19,95
Genre: Professioneel
Dit is het kookboek der verbeelding. Geen klassiek kookboek vol recepten, zoals u dat misschien van een groot cuisinier als Robert Kranenborg verwachten zou. Hij geldt immers als een van de grootste chefs van de moderne Nederlandse keuken en heeft in vele nationale en internationale keukens gekookt,... Lees verder