Nieuwste titels
1

Mannenkookboek
(Nederlands, Paperback, 01-03-2010)
Levertijd: | onbekend |
---|---|
Prijs: | € 9,00 |
Genre: | Naslagwerken |
- No-nonsense kookboek voor mannen, boordevol recepten
- Bijna 200 eenvoudig te maken recepten waarmee je bewondering oogst.
- In dezelfde serie als het succesvolle Studentenkookboek en het Anticrisiskookboek.
- Uiteraard komen de basistechnieken zoals groenten koken en vlees braden aan bod, maar... Lees verder
2

Ons voedsel
over wat er in zit en hoe het wordt gemaakt
(Nederlands, Gebonden, 25-03-2011)
Levertijd: | 1 tot 3 werkdagen |
---|---|
Prijs: | € 39,95 |
Genre: | Naslagwerken |
De moderne mens staat heel ver af van zijn dagelijks brood: vaak heeft hij geen idee van de oorsprong van zijn voedsel. Ons voedsel wijst de weg. Dit unieke naslagwerk bevat alle informatie over ons voedsel, over wat erin zit, hoe het wordt geproduceerd en wat het met ons doet. Een boek voor iedere... Lees verder
3

Kook ook
het meest complete basiskookboek met productinformatie, alle basistechnieken en meer dan 1400 recepten
(Nederlands, Gebonden, 07-09-2019)
Levertijd: | vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd |
---|---|
Prijs: | € 26,00 |
Genre: | Naslagwerken |
Kook ook Hét basiskookboek!door José van Mil, Irene van Blommenstein en Annelène van Eijndhoven Al meer dan 150.000 van verkocht! Kook ook is volledig herzien !Het boek bevat een schat aan onmisbare informatie vooriedere beginnende of ervaren thuiskok: actuele productinformatie,culinaire basistechni... Lees verder
4

Het nieuwe kookboek
(Nederlands, Gebonden, 25-05-2019)
Levertijd: | vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd |
---|---|
Prijs: | € 25,00 |
Genre: | Naslagwerken |
Ter gelegenheid van de 60e verjaardag opnieuw uitgegeven met het originele omslag. Na 60 jaar en 38 drukken nog steeds up to date! Bijna 1500 recepten voor typisch Nederlandse en internationale gerechten. Uitgebreide informatie over bereidingswijzen en kooktijden. Inclusief informatie over wijnen, e... Lees verder
5

Stoomoven
(Nederlands, Gebonden, 08-03-2019)
Levertijd: | vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd |
---|---|
Prijs: | € 12,50 |
Genre: | Naslagwerken |
De stoomoven is hot!
Het is licht en het is lekker. Vitaminen en mineralen lossen niet op in water, maar blijven bewaard; het is dus gezond. Aan stomen komt geen vet te pas. Stomen is eeuwenoud en toch helemaal van deze tijd. Een reden voor Francis van Arkel om heerlijke recepten te ontwikkelen... Lees verder
6

Slim koken! smaak, evenwicht
(Nederlands, Gebonden, 07-02-2017)
Levertijd: | 3 tot 4 werkdagen |
---|---|
Prijs: | € 24,95 |
Genre: | Naslagwerken |
Synopsis
Dit kookboek richt zich tot een breed publiek. Het geeft nieuwe ideeën voor gemakkelijke, smakelijke en uitgebalanceerde maaltijden. Mensen die belang hechten aan de voedingswaarde van wat ze eten vinden er zeker hun gading in. Er werd ook speciaal aandacht besteed aan personen met risico... Lees verder
7

Food4Friends
lekker thuis
(Nederlands, Paperback, 30-11-2006)
Levertijd: | vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd |
---|---|
Prijs: | € 19,95 |
Genre: | Naslagwerken |
De donkere dagen staan weer voor de deur. Tijd voor gezelligheid! Heerlijk voor de haard met vrienden en familie en natuurlijk zorgt u dan voor een heerlijke maaltijd en een glaasje wijn. Met de gerechten die u serveert, creëert u meteen een bepaalde stijl. Food 4 Friends - Lekker Thuis geeft 125 ve... Lees verder
8

De kunst van het koken
(Nederlands, Gebonden, 05-04-2006)
Levertijd: | vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd |
---|---|
Prijs: | € 24,95 |
Genre: | Naslagwerken |
Het genie Henri de Toulouse Lautrec (1864-1901) was er heilig van overtuigd: voor hem was het uitdenken van een recept een artistieke scheppingsdaad. Hij hield van goed eten. Hij sprak er graag over en kende talloze vreemde recepten om doodgewone dingen klaar te maken. En als goed Fransman uit het Z... Lees verder
9

Lekker koken onder euro 1.50
(Nederlands, Paperback, 14-03-2012)
Levertijd: | vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd |
---|---|
Prijs: | € 18,00 |
Genre: | Naslagwerken |
Goedkoop koken, maar wel heel lekker. Ondanks de dure euro is dit mogelijk! Lydia Tuijnman is creatief en maakt vooral gebruik van seizoensproducten van eigen bodem. Ook de natuur levert zalige ingrediënten. Lekker koken onder € 1,50 beschrijft heerlijke recepten, die geen aanslag vormen op je huish... Lees verder
10

Asperges
(Nederlands, Gebonden, 31-03-2004)
Levertijd: | vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd |
---|---|
Prijs: | € 14,95 |
Genre: | Naslagwerken |
De voorjaarsgroente bij uitstek is natuurlijk de asperge. Ieder jaar weer kijken veel mensen reikhalzend uit naar het ' witte goud'.
Dankzij zijn betoverende, fijne smaak is de asperge al duizenden jaren geliefd - bij Egyptische farao's en Romeinse keizers net zo goed als bij moderne levensgenieter... Lees verder
11

GASTRONOMISCH WOORDENBOEK F-N N-F
duizenden gastronomische zaken en begrippen vertaald en verklaard
(Nederlands, Gebonden, 13-10-2018)
Levertijd: | vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd |
---|---|
Prijs: | € 37,50 |
Genre: | Naslagwerken |
Duizenden gastronomische zaken en begrippen vertaald en verklaard.
Een uniek naslagwerk met ondermeer namen van ingrediënten, gerechten en gereedschappen. De herziene uitgave is geheel nieuw opgezet onder begeleiding van de Van Dale Lexicografie Lees verder