Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken

Naslagwerken

< Terug naar Koken
Verfijnen

Op taal:


Op prijs:

  • Alle prijzen
  • € 0 - € 12.50
  • € 12.50 - € 25
  • € 25 - € 50
  • € 50 - € 100

Op jaar:

  • Alle jaartallen
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005
  • 2004
  • 2003
  • 2002
  • 2001

Nieuwste titels

Sorteer op: datum prijs titels auteur RSS feed
1
Een pleidooi voor echt koken - Michael Pollan - ISBN: 9789029587143
book
Order now

Een pleidooi voor echt koken

thuiskomen in de keuken

Michael Pollan

(Nederlands, Paperback, 22-05-2013)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 35,00
Genre: Naslagwerken
Zelf koken plaatst de mens tussen natuur en cultuur - dat is de plek waar we mens het gelukkigst zijn. Pollan laat ons zien hoe de mens tot de meest vernuftige methoden kwam om rauw voedsel om te zetten in verrukkelijke spijzen en dat zelf koken dé manier is om gezonder en gelukkiger te worden. Met ... Lees verder
2
Mannenkookboek - Marijke Sterk - ISBN: 9789089891846
book
Order now

Mannenkookboek

Marijke Sterk

(Nederlands, Paperback, 01-03-2010)

Levertijd: onbekend
Prijs: € 9,00
Genre: Naslagwerken
- No-nonsense kookboek voor mannen, boordevol recepten - Bijna 200 eenvoudig te maken recepten waarmee je bewondering oogst. - In dezelfde serie als het succesvolle Studentenkookboek en het Anticrisiskookboek. - Uiteraard komen de basistechnieken zoals groenten koken en vlees braden aan bod, maar... Lees verder
3
Ons voedsel - Frans M. de Jong - ISBN: 9789059562486
book
Order now

Ons voedsel

over wat er in zit en hoe het wordt gemaakt

Frans M. de Jong

(Nederlands, Gebonden, 25-03-2011)

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Prijs: € 39,95
Genre: Naslagwerken
De moderne mens staat heel ver af van zijn dagelijks brood: vaak heeft hij geen idee van de oorsprong van zijn voedsel. Ons voedsel wijst de weg. Dit unieke naslagwerk bevat alle informatie over ons voedsel, over wat erin zit, hoe het wordt geproduceerd en wat het met ons doet. Een boek voor iedere... Lees verder
4
Kook ook - I. van Blommestein; A. van Eijndhoven; J. van Mil - ISBN: 9789066119864
book
Order now

Kook ook

het meest complete basiskookboek met productinformatie, alle basistechnieken en meer dan 1400 recepten

I. van Blommestein; A. van Eijndhoven; J. van Mil

(Nederlands, Gebonden, 17-02-2016)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 25,00
Genre: Naslagwerken
Kook ook Hét basiskookboek!door José van Mil, Irene van Blommenstein en Annelène van Eijndhoven Al meer dan 150.000 van verkocht! Kook ook is volledig herzien !Het boek bevat een schat aan onmisbare informatie vooriedere beginnende of ervaren thuiskok: actuele productinformatie,culinaire basistechni... Lees verder
5
Het nieuwe kookboek - H.H.F. Henderson - ISBN: 9789021535159
book
Order now

Het nieuwe kookboek

H.H.F. Henderson

(Nederlands, Gebonden, 29-11-2014)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 20,00
Genre: Naslagwerken
Ter gelegenheid van de 60e verjaardag opnieuw uitgegeven met het originele omslag. Na 60 jaar en 38 drukken nog steeds up to date! Bijna 1500 recepten voor typisch Nederlandse en internationale gerechten. Uitgebreide informatie over bereidingswijzen en kooktijden. Inclusief informatie over wijnen, e... Lees verder
6
Stoomoven - F. van Arkel; Francis van Arkel - ISBN: 9789059206205
book
Order now

Stoomoven

F. van Arkel; Francis van Arkel

(Nederlands, Gebonden, 26-03-2007)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 10,00
Genre: Naslagwerken
De stoomoven is hot! Het is licht en het is lekker. Vitaminen en mineralen lossen niet op in water, maar blijven bewaard; het is dus gezond. Aan stomen komt geen vet te pas. Stomen is eeuwenoud en toch helemaal van deze tijd. Een reden voor Francis van Arkel om heerlijke recepten te ontwikkelen... Lees verder
7
Slim koken! smaak, evenwicht - M.-C. Quitteler - ISBN: 9789085860198
book
Order now

Slim koken! smaak, evenwicht

M.-C. Quitteler

(Nederlands, Gebonden, 07-02-2017)

Levertijd: 3 tot 4 werkdagen
Prijs: € 24,95
Genre: Naslagwerken
Synopsis Dit kookboek richt zich tot een breed publiek. Het geeft nieuwe ideeën voor gemakkelijke, smakelijke en uitgebalanceerde maaltijden. Mensen die belang hechten aan de voedingswaarde van wat ze eten vinden er zeker hun gading in. Er werd ook speciaal aandacht besteed aan personen met risico... Lees verder
8
Food4Friends - S. de Clercq - ISBN: 9789087240080
book
Order now

Food4Friends

lekker thuis

S. de Clercq

(Nederlands, Paperback, 30-11-2006)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 19,95
Genre: Naslagwerken
De donkere dagen staan weer voor de deur. Tijd voor gezelligheid! Heerlijk voor de haard met vrienden en familie en natuurlijk zorgt u dan voor een heerlijke maaltijd en een glaasje wijn. Met de gerechten die u serveert, creëert u meteen een bepaalde stijl. Food 4 Friends - Lekker Thuis geeft 125 ve... Lees verder
9
De kunst van het koken - H. de Toulouse-Lautrec; M. Joyant - ISBN: 9789055944491
book
Order now

De kunst van het koken

H. de Toulouse-Lautrec; M. Joyant

(Nederlands, Gebonden, 05-04-2006)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 24,95
Genre: Naslagwerken
Het genie Henri de Toulouse Lautrec (1864-1901) was er heilig van overtuigd: voor hem was het uitdenken van een recept een artistieke scheppingsdaad. Hij hield van goed eten. Hij sprak er graag over en kende talloze vreemde recepten om doodgewone dingen klaar te maken. En als goed Fransman uit het Z... Lees verder
10
Lekker koken onder euro 1.50 - Lydia Tuijnman - ISBN: 9789027416506
book
Order now

Lekker koken onder euro 1.50

Lydia Tuijnman

(Nederlands, Paperback, 14-03-2012)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 17,50
Genre: Naslagwerken
Goedkoop koken, maar wel heel lekker. Ondanks de dure euro is dit mogelijk! Lydia Tuijnman is creatief en maakt vooral gebruik van seizoensproducten van eigen bodem. Ook de natuur levert zalige ingrediënten. Lekker koken onder € 1,50 beschrijft heerlijke recepten, die geen aanslag vormen op je huish... Lees verder
11
365 recepten voor baby's, peuters en kleuters - Addie Maanders; Judy More; Bridget Wardley - ISBN: 9789059203068
book
Order now

365 recepten voor baby's, peuters en kleuters

van het eerste hapje eten voor schoolgaande kinderen

Addie Maanders; Judy More; Bridget Wardley

(Nederlands, Paperback, 14-03-2015)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 15,00
Genre: Naslagwerken
De eerste zes jaar in het leven van uw kind zijn een culinaire ontdekkingsreis. Door de kleintjes te introduceren in een gevarieerde wereld van smaken, kunnen wij ze helpen er een gewoonte van te maken goed en gezond te eten. 365 verrukkelijke recepten voor elke dag van het jaar. De nadruk ligt... Lees verder
12
Asperges - Desiree Verkaar; D. Verkaar; L. Verheoven; Janna Verbruggen; Thea Spierings - ISBN: 9789076218632
book
Order now

Asperges

Desiree Verkaar; D. Verkaar; L. Verheoven; Janna Verbruggen; Thea Spierings

(Nederlands, Gebonden, 31-03-2004)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 14,95
Genre: Naslagwerken
De voorjaarsgroente bij uitstek is natuurlijk de asperge. Ieder jaar weer kijken veel mensen reikhalzend uit naar het ' witte goud'. Dankzij zijn betoverende, fijne smaak is de asperge al duizenden jaren geliefd - bij Egyptische farao's en Romeinse keizers net zo goed als bij moderne levensgenieter... Lees verder
13
GASTRONOMISCH WOORDENBOEK F-N N-F - T. Dumoulin - ISBN: 9789021595160
book
Order now

GASTRONOMISCH WOORDENBOEK F-N N-F

duizenden gastronomische zaken en begrippen vertaald en verklaard

T. Dumoulin

(Nederlands, Gebonden, 06-02-2016)

Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Prijs: € 30,00
Genre: Naslagwerken
Duizenden gastronomische zaken en begrippen vertaald en verklaard. Een uniek naslagwerk met ondermeer namen van ingrediënten, gerechten en gereedschappen. De herziene uitgave is geheel nieuw opgezet onder begeleiding van de Van Dale Lexicografie Lees verder