Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken

Naslagwerken

< Terug naar Koken
Verfijnen

Op taal:


Op prijs:

  • Alle prijzen
  • € 0 - € 12.50
  • € 12.50 - € 25
  • € 25 - € 50
  • € 50 - € 100

Op jaar:

  • Alle jaartallen
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005
  • 2004
  • 2003
  • 2002
  • 2001

Nieuwste titels

Sorteer op: datum prijs titels auteur RSS feed
1
Een pleidooi voor echt koken - Michael Pollan - ISBN: 9789029587143
book
Order now

Een pleidooi voor echt koken

thuiskomen in de keuken

Michael Pollan

(Nederlands, Paperback, 22-05-2013)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 35,00
Genre: Naslagwerken
Zelf koken plaatst de mens tussen natuur en cultuur - dat is de plek waar we mens het gelukkigst zijn. Pollan laat ons zien hoe de mens tot de meest vernuftige methoden kwam om rauw voedsel om te zetten in verrukkelijke spijzen en dat zelf koken dé manier is om gezonder en gelukkiger te worden. Met ... Lees verder
2
Mannenkookboek - Marijke Sterk - ISBN: 9789089891846
book
Order now

Mannenkookboek

Marijke Sterk

(Nederlands, Paperback, 01-03-2010)

Levertijd: onbekend
Prijs: € 9,00
Genre: Naslagwerken
- No-nonsense kookboek voor mannen, boordevol recepten - Bijna 200 eenvoudig te maken recepten waarmee je bewondering oogst. - In dezelfde serie als het succesvolle Studentenkookboek en het Anticrisiskookboek. - Uiteraard komen de basistechnieken zoals groenten koken en vlees braden aan bod, maar... Lees verder
3
Uit de oven - Rachel Allen - ISBN: 9789059563049
book
Order now

Uit de oven

Rachel Allen

(Nederlands, Gebonden, 01-02-2010)

Levertijd: onbekend
Prijs: € 9,95
Genre: Naslagwerken
Van zoete koekjes tot hartige stoofschotels: in dit boek heeft de Britse televisiechef Rachel Allen de lekkerste recepten voor allerlei soorten baksels uit de oven bijeengebracht. Lees verder
4
Ons voedsel - Frans M. de Jong - ISBN: 9789059562486
book
Order now

Ons voedsel

over wat er in zit en hoe het wordt gemaakt

Frans M. de Jong

(Nederlands, Gebonden, 25-03-2011)

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Prijs: € 39,95
Genre: Naslagwerken
De moderne mens staat heel ver af van zijn dagelijks brood: vaak heeft hij geen idee van de oorsprong van zijn voedsel. Ons voedsel wijst de weg. Dit unieke naslagwerk bevat alle informatie over ons voedsel, over wat erin zit, hoe het wordt geproduceerd en wat het met ons doet. Een boek voor iedere... Lees verder
5
Kook ook - I. van Blommestein; A. van Eijndhoven; J. van Mil - ISBN: 9789066119864
book
Order now

Kook ook

het meest complete basiskookboek met productinformatie, alle basistechnieken en meer dan 1400 recepten

I. van Blommestein; A. van Eijndhoven; J. van Mil

(Nederlands, Gebonden, 17-02-2016)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 25,00
Genre: Naslagwerken
Kook ook Hét basiskookboek!door José van Mil, Irene van Blommenstein en Annelène van Eijndhoven Al meer dan 150.000 van verkocht! Kook ook is volledig herzien !Het boek bevat een schat aan onmisbare informatie vooriedere beginnende of ervaren thuiskok: actuele productinformatie,culinaire basistechni... Lees verder
6
Het nieuwe kookboek - H.H.F. Henderson - ISBN: 9789021535159
book
Order now

Het nieuwe kookboek

H.H.F. Henderson

(Nederlands, Gebonden, 29-11-2014)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 20,00
Genre: Naslagwerken
Ter gelegenheid van de 60e verjaardag opnieuw uitgegeven met het originele omslag. Na 60 jaar en 38 drukken nog steeds up to date! Bijna 1500 recepten voor typisch Nederlandse en internationale gerechten. Uitgebreide informatie over bereidingswijzen en kooktijden. Inclusief informatie over wijnen, e... Lees verder
7
Stoomoven - F. van Arkel; Francis van Arkel - ISBN: 9789059206205
book
Order now

Stoomoven

F. van Arkel; Francis van Arkel

(Nederlands, Gebonden, 26-03-2007)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 10,00
Genre: Naslagwerken
De stoomoven is hot! Het is licht en het is lekker. Vitaminen en mineralen lossen niet op in water, maar blijven bewaard; het is dus gezond. Aan stomen komt geen vet te pas. Stomen is eeuwenoud en toch helemaal van deze tijd. Een reden voor Francis van Arkel om heerlijke recepten te ontwikkelen... Lees verder
8
Food4Friends - S. de Clercq - ISBN: 9789087240080
book
Order now

Food4Friends

lekker thuis

S. de Clercq

(Nederlands, Paperback, 30-11-2006)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 19,95
Genre: Naslagwerken
De donkere dagen staan weer voor de deur. Tijd voor gezelligheid! Heerlijk voor de haard met vrienden en familie en natuurlijk zorgt u dan voor een heerlijke maaltijd en een glaasje wijn. Met de gerechten die u serveert, creëert u meteen een bepaalde stijl. Food 4 Friends - Lekker Thuis geeft 125 ve... Lees verder
9
De kunst van het koken - H. de Toulouse-Lautrec; M. Joyant - ISBN: 9789055944491
book
Order now

De kunst van het koken

H. de Toulouse-Lautrec; M. Joyant

(Nederlands, Gebonden, 05-04-2006)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 24,95
Genre: Naslagwerken
Het genie Henri de Toulouse Lautrec (1864-1901) was er heilig van overtuigd: voor hem was het uitdenken van een recept een artistieke scheppingsdaad. Hij hield van goed eten. Hij sprak er graag over en kende talloze vreemde recepten om doodgewone dingen klaar te maken. En als goed Fransman uit het Z... Lees verder
10
Lekker koken onder euro 1.50 - Lydia Tuijnman - ISBN: 9789027416506
book
Order now

Lekker koken onder euro 1.50

Lydia Tuijnman

(Nederlands, Paperback, 14-03-2012)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 17,50
Genre: Naslagwerken
Goedkoop koken, maar wel heel lekker. Ondanks de dure euro is dit mogelijk! Lydia Tuijnman is creatief en maakt vooral gebruik van seizoensproducten van eigen bodem. Ook de natuur levert zalige ingrediënten. Lekker koken onder € 1,50 beschrijft heerlijke recepten, die geen aanslag vormen op je huish... Lees verder
11
365 recepten voor baby's, peuters en kleuters - Addie Maanders; Judy More; Bridget Wardley - ISBN: 9789059203068
book
Order now

365 recepten voor baby's, peuters en kleuters

van het eerste hapje eten voor schoolgaande kinderen

Addie Maanders; Judy More; Bridget Wardley

(Nederlands, Paperback, 14-03-2015)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 15,00
Genre: Naslagwerken
De eerste zes jaar in het leven van uw kind zijn een culinaire ontdekkingsreis. Door de kleintjes te introduceren in een gevarieerde wereld van smaken, kunnen wij ze helpen er een gewoonte van te maken goed en gezond te eten. 365 verrukkelijke recepten voor elke dag van het jaar. De nadruk ligt... Lees verder
12
Asperges - D. Verkaar; L. Verheoven; Janna Verbruggen; Thea Spierings; Desiree Verkaar - ISBN: 9789076218632
book
Order now

Asperges

D. Verkaar; L. Verheoven; Janna Verbruggen; Thea Spierings; Desiree Verkaar

(Nederlands, Gebonden, 31-03-2004)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 14,95
Genre: Naslagwerken
De voorjaarsgroente bij uitstek is natuurlijk de asperge. Ieder jaar weer kijken veel mensen reikhalzend uit naar het ' witte goud'. Dankzij zijn betoverende, fijne smaak is de asperge al duizenden jaren geliefd - bij Egyptische farao's en Romeinse keizers net zo goed als bij moderne levensgenieter... Lees verder
13
GASTRONOMISCH WOORDENBOEK F-N N-F - T. Dumoulin - ISBN: 9789021595160
book
Order now

GASTRONOMISCH WOORDENBOEK F-N N-F

duizenden gastronomische zaken en begrippen vertaald en verklaard

T. Dumoulin

(Nederlands, Gebonden, 06-02-2016)

Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Prijs: € 30,00
Genre: Naslagwerken
Duizenden gastronomische zaken en begrippen vertaald en verklaard. Een uniek naslagwerk met ondermeer namen van ingrediënten, gerechten en gereedschappen. De herziene uitgave is geheel nieuw opgezet onder begeleiding van de Van Dale Lexicografie Lees verder