Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Sous Vide

het langzaam garen van vacuum verpakte voedingsmiddelen op een lage temperatuur

Sous Vide - Thomas A. Vilgis; Hubertus Tzschirner - ISBN: 9789048309085
Prijs: € 42,50
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (06-03-2019)
Genre: Koken en apparatuur
Boekenliefde.nl:
Sous Vide op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.

Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuüm' geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuüm koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.

Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.

Details

Titel: Sous Vide
auteur: Thomas A. Vilgis; Hubertus Tzschirner
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 256
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Publicatiedatum: 06-03-2019
NUR: Koken en apparatuur
Afmetingen: 289 x 248 x 27
Gewicht: 1670 gr
ISBN/ISBN13: 9789048309085
Intern nummer: 24715521

Extra informatie

Sous Vide

Recensie

Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.

Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuüm' geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuüm koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.

Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen