Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Jams, chutneys & tafelzuur

de kunst van het zelf maken

Jams, chutneys & tafelzuur - Alison Bolus; Gloria Nicol - ISBN: 9789461430144
Prijs: € 6,00
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (13-05-2011)
Genre: Koken en apparatuur
Boekenliefde.nl:
Jams, chutneys & tafelzuur op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

De lekkerste recepten voor jams, chutneys en tafelzuur plus de nodige informatie over inmaaktechnieken en gereedschap.

Details

Titel: Jams, chutneys & tafelzuur
auteur: Alison Bolus; Gloria Nicol
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 64
Uitgever: Good Cook B.V.
Publicatiedatum: 13-05-2011
NUR: Koken en apparatuur
Afmetingen: 200 x 197 x 14
Gewicht: 332 gr
ISBN/ISBN13: 9789461430144
Intern nummer: 17924281

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 27-06-2011   geschreven door  Patrick Vandendaele
We hadden het groot genoegen om een aantal boeken uit de reeks van ‘Creatief culinair’ in handen te krijgen, en het zijn allemaal uitmuntende boekjes, die elk voor hun onderwerp een reeks van bijzonder smakelijke en zeer gewaardeerde recepten die wel degelijk een zeer gediversifieerde reeks van invalshoeken brengen, en dus niet enkel de traditionele recepten weet te brengen, maar ook verrassende recepten.  Met ‘De heerlijkste soepen van de wereld’ hebben we diverse recepten voor zalige soepen, bouillons, chowders, bisques, consommé en gumbo geïllustreerd met meer dan prachtige, speciaal voor dit boek gemaakte kleurenfoto’s. Gerechten uit de hele wereld met een volledig overzicht van ingrediënten en hoe u ze gebruikt, en stapsgewijze aanwijzingen voor uw eigen heerlijke bouillons en originele garneringen. Met ‘Ravioli, hartig en zoet’ hebben we dezelfde benadering, maar dan met alle informatie voor het maken en bereiden van deze vierkantjes, die dan op alle mogelijke manieren kunnen verwerkt worden, in soepen, als hoofdgerecht, als bijhorende omhulsel... Bijzonder verrassend, want een ravioli zal nooit meer zomaar een ravioli zijn... Een derde deel gaat dan in op ‘Bistro, de mooiste desserts’, waar we op reis gaan door de wereld van de desserts die je kan vinden in bistro’s... Mythische recepten zoals de millefeuille, chocoladetaartjes, profiteroles, crême brulée, panna cotte,snelle desserts, mont-blancs en zovele andere smaakvolle desserts. En dan ‘Jams, chutneys & tafelzuur’, een Ruime verzamling van niet enkel jams, geleien, marmelades, confituren, chutneys, zoetzuur, relishes, maar ook recepten van zuursauzen, zoals piccalilly.... Traditionele recepten waarmee men het hele jaar door van zomerfruit, boomgaardfruit, een overdadige groenteoogst uit eigen tuin en citrusfruit kan genieten, en voegt daar vele verfrissende en vernieuwende tips en ideeën aan toe. Een heerlijke en onmisbar boeken voor iedereen die op zoek is naar eenvoudige en smaakvolle recepten, en dit onder de vorm van echt handige en bruikbare handboekjes...

Extra informatie

Jams, chutneys & tafelzuur

Recensie

Zelf jam, chutney en tafelzuur maken is weer helemaal in. Vanuit zorg over de natuur
leren we met dit boek de overvloed van de 4 seizoenen weer te gebruiken.
Van courgettejam en tomatenchutney tot peren-saffraanjam en ananasjam met vanille.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.