Onderwerpen

Jams, chutneys & tafelzuur
de kunst van het zelf maken
Prijs: | € 6,00 |
Levertijd: | 3 tot 4 werkdagen |
Bindwijze: | Boek, Gebonden (13-05-2011) |
Genre: | Koken en apparatuur |
Boekenliefde.nl: |
Jams, chutneys & tafelzuur op boekenliefde.nl
|
![]() |
Voeg toe aan verlanglijst |
![]() |
Mail naar vriend(in) /collega |
![]() |
Schrijf een recensie |
![]() ![]() |
Beschrijving
De lekkerste recepten voor jams, chutneys en tafelzuur plus de nodige informatie over inmaaktechnieken en gereedschap.
Details
Titel: | Jams, chutneys & tafelzuur |
---|---|
auteur: | Alison Bolus; Gloria Nicol |
Mediatype: | Boek |
Bindwijze: | Gebonden |
Taal: | Nederlands |
Druk: | 1 |
Aantal pagina's: | 64 |
Uitgever: | Good Cook B.V. |
Publicatiedatum: | 13-05-2011 |
NUR: | Koken en apparatuur |
Afmetingen: | 200 x 197 x 14 |
Gewicht: | 332 gr |
ISBN/ISBN13: | 9789461430144 |
Intern nummer: | 17924281 |
Recensies
Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek
We hadden het groot genoegen om een aantal boeken uit de reeks van Creatief culinair in handen te krijgen, en het zijn allemaal uitmuntende boekjes, die elk voor hun onderwerp een reeks van bijzonder smakelijke en zeer gewaardeerde recepten die wel degelijk een zeer gediversifieerde reeks van invalshoeken brengen, en dus niet enkel de traditionele recepten weet te brengen, maar ook verrassende recepten. Met De heerlijkste soepen van de wereld hebben we diverse recepten voor zalige soepen, bouillons, chowders, bisques, consommé en gumbo geïllustreerd met meer dan prachtige, speciaal voor dit boek gemaakte kleurenfotos. Gerechten uit de hele wereld met een volledig overzicht van ingrediënten en hoe u ze gebruikt, en stapsgewijze aanwijzingen voor uw eigen heerlijke bouillons en originele garneringen. Met Ravioli, hartig en zoet hebben we dezelfde benadering, maar dan met alle informatie voor het maken en bereiden van deze vierkantjes, die dan op alle mogelijke manieren kunnen verwerkt worden, in soepen, als hoofdgerecht, als bijhorende omhulsel... Bijzonder verrassend, want een ravioli zal nooit meer zomaar een ravioli zijn... Een derde deel gaat dan in op Bistro, de mooiste desserts, waar we op reis gaan door de wereld van de desserts die je kan vinden in bistros... Mythische recepten zoals de millefeuille, chocoladetaartjes, profiteroles, crême brulée, panna cotte,snelle desserts, mont-blancs en zovele andere smaakvolle desserts. En dan Jams, chutneys & tafelzuur, een Ruime verzamling van niet enkel jams, geleien, marmelades, confituren, chutneys, zoetzuur, relishes, maar ook recepten van zuursauzen, zoals piccalilly.... Traditionele recepten waarmee men het hele jaar door van zomerfruit, boomgaardfruit, een overdadige groenteoogst uit eigen tuin en citrusfruit kan genieten, en voegt daar vele verfrissende en vernieuwende tips en ideeën aan toe. Een heerlijke en onmisbar boeken voor iedereen die op zoek is naar eenvoudige en smaakvolle recepten, en dit onder de vorm van echt handige en bruikbare handboekjes...
Extra informatie
Jams, chutneys & tafelzuur
Recensie
Zelf jam, chutney en tafelzuur maken is weer helemaal in. Vanuit zorg over de natuur
leren we met dit boek de overvloed van de 4 seizoenen weer te gebruiken.
Van courgettejam en tomatenchutney tot peren-saffraanjam en ananasjam met vanille.
leren we met dit boek de overvloed van de 4 seizoenen weer te gebruiken.
Van courgettejam en tomatenchutney tot peren-saffraanjam en ananasjam met vanille.
Winkelvoorraad
Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.